Celebs

Celebrities met gekruld haar

Girlscene loves curls! Natuurlijke krullen of een beachy slag door de krultang… we zijn er gek op. Celebrities zetten regelmatig een hete tang in hun haren om mooie krullen te maken voor speciale gelegenheden. Ben jij benieuwd hoe Nina Dobrev, Doutzen Kroes, Selena Gomez en andere celebrities hun gekrulde haar dragen? Lees dan verder om de foto's te zien!


Whitney Port


Nina Dobrev


Blake Lively


Emma Stone


Selena Gomez


Amanda Seyfried


Rosie Huntington-Whiteley


Miranda Kerr


Jessica Alba


Taylor Swift


Kylie Jenner


Doutzen Kroes

Wil je deze haarstijlen namaken? Bekijk dan de onderstaande tutorials om te zien hoe anderen de celebrity looks voor elkaar krijgen.

Vergeet niet om je haar voor te bereiden op de hete tang met een hittebeschermend product. Daarvoor kun je mousse in nat haar doen, zodat de krullen zo lang mogelijk blijven zitten. Krul nat haar nooit, dus föhn het haar eerst. Een krultang of steiltang is namelijk al schadelijk voor het haar door de warmte en in combinatie met nat haar is dat dubbel zo schadelijk. 

De krullen van Whitney Port maak je zo:

Watch on YouTube

 

Ook Kylie Jenner's haar is binnen handbereik:

Watch on YouTube

 

Houd je meer van strakke krullen à la Taylor Swift en gebruik je liever geen hete tangen? Bekijk dan deze video!

Watch on YouTube

 

Als je meer tijd hebt en/of extra moeite wilt doen kun je de volgende tutorial kijken. De celebrity hair stylist legt stap voor stap uit hoe je Selena Gomez haar creëert. 

Watch on YouTube


 

Watch on YouTube

 

Girlscene heeft ook verschillende artikelen in elkaar gezet voor de curly ladies of meiden die van krullen houden. Meiden die van nature krullend haar hebben verzorgen hun haar op een andere manier. In dit artikel lees je meer over de perfecte krul. Ben je juist op zoek naar haarstijlen voor krullend haar? Dan kun je hier verder kijken! 

Welke celebrity heeft de mooiste krullen volgens jou? Krul jij je haren?

Pin jouw favorieten in Pinbook

Must reads 👀