News

Gossip Girl(scene) week 6

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit Celebville. Met deze week onder andere Kylie Jenner in het ziekenhuis, Doutzen in verwachting, een samenwerking tussen Britney en Lady Gaga en Selena's tripje naar rehab.


Bron beeld: Getty Images

Keira Knightley vertelt een interview met het Britse 'Express' over haar familiegeschiedenis met anorexia. Zowel haar oma als overgrootoma leden aan anorexia en ook veel vriendinnen op school leden aan anorexia, dus het is niet iets dat ze licht op vat. Keira heeft de afgelopen jaren veel kritiek gehad op haar figuur, de media suggereerde dat Keira aan anorexia leed.

Maar daar is volgens Keira niets van waar, bij het idee aan een dieet denkt Keira direct aan chips en ijs, de meeste beweging krijgt ze door het aanzetten van haar TV. Keira zegt verder dat ze het erg vervelend vond dat er geschreven werd dat ze anorexia had, omdat het in haar omgeving zoveel mensen aan de ziekte geleden hebben kwam het extra hard aan. "Ik wist dat ik niet anorectisch was, maar ik kreeg het idee dat mijn lichaam om de één of andere reden niet goed was."

Hoera! Doutzen maakte afgelopen week bekend dat ze in verwachting is van haar tweede kindje! Gefeliciteerd Doutzen & Sunnery!


Bron beeld: Twitter

Lady Gaga bracht afgelopen week een bezoekje aan de Vegas Show van Britney Spears en niet zonder reden.. Er gaat namelijk een hardnekkig gerucht dat Lady Gaga en Britney binnenkort samen de studio induiken. Klinkt… interessant.


Bron beeld: Instagram

Kylie Jenner tweette afgelopen week dat ze dankzij grote zus Khloé Kardashian in het ziekenhuis zat. Khloé en Kylie waren aan het trampoline springen toen er iets gebeurde waardoor de pret voor Kylie snel over was, maar of Khloé echt de boosdoener was? Khloé instagramde namelijk 'bewijs' dat het absoluut niet haar fout was. Het lijkt erop dat Kylie's rug de pechvogel is. Arme Kylie, get well soon!


Bron beeld: Getty Images

Selena Gomez zat in januari twee weken in rehab. Wie had dat gedacht? De knappe brunette zat er volgens haar woordvoerder niet voor een alcohol of drugsverslaving, maar om emotionele problemen en volgens bronnen om het stuklopen van haar relatie met Justin Bieber te verwerken. Belangrijkste is, Selena is weer helemaal gezond en back in business!


Bron beeld: Getty Images

Afgelopen weekend overleed acteur Philip Seymour Hoffman (46), je kent hem misschien als Plutarch Heavensbee uit Catching Fire, maar hij was in nog veel meer films te zien en won in 2005 zelfs een Oscar voor een rol. Philip overleed – hoogstwaarschijnlijk – aan een overdosis drugs, hij werd volgens bronnen gevonden met een naald in zijn arm en in zijn appartement werden zo'n 50 zakjes heroïne gevonden. 


Bron beeld: Getty Images

Demi Lovato, zelf ex-verslaafde, twitterde vlak na het horen van het nieuws een compleet betoog dat artiesten moeten stoppen met het glamorizen van drugs. Volgens haar is het een ziekte die behandelt moet worden als een ziekte. 

“I wish more people would lose the stigma and treat addiction as the deadly and serious DISEASE that it is. Drugs are not something to glamorize in pop music or film to portray as harmless recreational fun. It’s not cute, ‘cool’ or admire able. It’s very rare when people can actually predict their addiction and even then, you never know when too much is going to take their life or take a bad batch of whatever it is their using. It’s time people start really taking action on changing what we’re actually singing/rapping about these days because you never know if you could be glamorizing a certain drug to a first time user or alcoholic who could possibly end up dead because they end up suffering from the same deadly disease so many have already died from. This stuff is not something to mess with. Why risk it? Addiction IS a disease. Please spread the word so we can take the taboo out of discussing this illness and raising awareness to people of all ages. RIP Philip Seymour Hoffman.. An INCREDIBLE artist who lost his life to this horrible disease.. May you rest peacefully and in complete serenity now that your pain is gone. God Bless..”  


Bron beeld: Lauren Conrad

Lauren Conrad deelde de eerste verlovingsfoto van haar en haar verloofde William Tell! Dit is niet het enige 'bruiloft-gerelateerde' dat Lauren deze week deed. Ze twitterde afgelopen week dat ze een 'meeting had om een bepaalde speciale witte jurk'.. Wij zijn heel benieuwd wanneer Lauren en William elkaar het JA-woord gaan geven. Wij gokken in mei, en anders in september… Wat denken jullie?


Bron beeld: Reporters

Bron: Hayden Kays

Harry Styles vierde afgelopen zaterdag zijn 20ste verjaardag, eindelijk is Harry geen tiener meer! Zijn cadeautje voor zichzelf? Hij kocht zo'n 20 kunstwerken met een totale waarde van 33.000 dollar. De kunstwerken zijn gemaakt door kunstenaar Hayden Kays, hij maakt provocerende en sekueel getinte kunst. Verwacht geen naakte lichamen of mensen die de liefde bedrijven, het zijn kunstwerken met getypte suggestieve (en vaak ook hilarische) woorden. Het zijn allemaal originele stukken, het zijn geen prints. Ze zijn allemaal gemaakt met dezelfde typemachine en ieder kunstwerk is met de hand getypt en geproduceerd.

De kunstwerken zijn onderdeel van de "Hot 100' tentoonstelling. Hayden Kays heeft de afgelopen jaren alleen maar getypte kunstwerken gemaakt, maar is daar onlangs mee gestopt. Verwacht wordt dan ook dat dat de reden is dat Harry nog snel even 20 kunstwerken op de kop tikte. Het zijn overigens niet de eerste kunstwerken die Harry van Hayden kocht, hij had er al een stuk of vier in zijn bezit. 

Harry de kunstverzameler, wie had dat gedacht ;-).

Until next time,

xoxo,
Girlscene

Bronnen: Examiner, Gossip Girl, DailyMail, Eonline!

Pin jouw meest geliefde celebrity in Pinbook