Winnen

Win: 10x Pretty Little Liars seizoen 1 [afgelopen]

Wat doe je als je je verveelt en als het buiten regent/koud is? Heel veel afleveringen van je favoriete serie kijken, natuurlijk! Het is geen geheim dat we op de redactie allemaal verslaafd zijn aan Pretty Little Liars, dus als de lucht enigszins grauw is, dan gebruiken we dat als excuus om de DVD van deze serie aan te zetten. Omdat wij vinden dat iedereen Pretty Little Liars seizoen 1 moet hebben, delen we uit! Wil jij één van de tien exemplaren winnen? Lees snel verder. 

Het is een tijdje geleden dat Pretty Little Liars seizoen 1 werd uitgezonden op tv (in 2010 om precies te zijn), in de tussentijd is er zoveel gebeurd in de serie dat we echt niet meer weten hoe het begon. Tijd om het geheugen op te frissen! Trommel je vriendinnen op, sla thee en popcorn in en organiseer een Pretty Little Liars marathon. Ideaal, toch? Maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om lekker alleen met een dekentje op de bank naar Hanna, Spencer, Emily en Aria te kijken. Die DVD komt hoe dan ook van pas.  

"Rosewood is een modelstadje met talloze geheimen. Het meest duistere geheim behoort toe aan de mooiste meisjes van de stad: Aria, Spencer, Hanna en Emily. Wanneer Alison, de leider van de vriendinnengroep spoorloos verdwijnt, betekent dit al gauw het einde van de vriendschap. Maar dan krijgen de meiden allerlei berichtjes van ene ‘A’, die hen dingen vertelt die alleen Alison kon weten. ‘A’ verraadt hun grootste geheimen, houdt hen voortdurend in de gaten en bedreigt hen zelfs. De meiden komen terug bij elkaar om uit te vinden wat er gaande is. Is Alison terug of heeft iemand anders slechte plannen met hen voor?"

Wat moet je doen om kans te maken op 1 van de 10 DVD's van Pretty Little Liars seizoen 1 (mét bonusmateriaal!)?
♥ Log in op je Girlsceneprofiel
♥ Geef in onderstaand tekstvakje (NIET het reactievakje, maar het tekstvakje onder "win") antwoord op de vraag & vergeet niet je adresgegevens in te vullen:

{@module=postContest id=”421″}

Pin je favoriete Pretty Little Liars-moment in Pinbook