Lifestyle

Binnenkijken bij… Kourtney Kardashian

Het is altijd leuk om bij andere mensen binnen te kijken. Stiekem gluren we even naar binnen als we langs een huis lopen, of we kopen zelfs een tijdschrift om het interieur van anderen te bewonderen. Een huis zegt veel over een persoon, daarom is het leuk om te weten hoe iemand het huis heeft ingericht. Bovendien halen we inspiratie uit het interieur van anderen voor ons eigen kamertje. Het is extra genieten om binnen te kijken bij de celebs… Alles komt voorbij: van walk in closets tot bioscopen en van designer spullen tot indrukwekkende kunst. Vandaag kijken we binnen bij niemand minder dan Kourtney Kardashian. Hoe heeft zij haar huis ingericht en welke spullen heeft ze in haar bezit?

Kourtney Kardashian is niet wat je noemt een private person. Sterker nog, ze deelt haar hele leven met de buitenwereld. Het huis van Kourtney is dan ook verschillende keren voorbij gekomen in Keeping Up With The Kardashians, dus we hebben er al een glimp van opgevangen. Als je de serie kijkt, dan weet je dat Kourtney erg van interieur houdt en er altijd mee bezig is hoe ze haar stulpje zo leuk mogelijk kan maken. Het resultaat mag er zijn: Kourtney's huis is prachtig, net een paleis!

Kourtney liet zich onlangs fotograferen in haar huis door The Coveteur. De kiekjes laten niet haar hele huis zien, we zien vooral de details van haar mega villa. We love it! En wow, wat een uitgebreide schoenencollectie heeft de realityster (we hadden ook niet anders verwacht). Verder zijn we dol op de roze piano en zouden we als kind ook wel zulke grote Legostenen willen hebben. Zoals we al zeiden zegt het interieur veel over een persoon. Als we naar Kourtney's op kleur gesorteerde boekenkast kijken, zien we dat ze wel een beetje perfectionistisch is. In het huis komt die eigenschap in ieder geval goed van pas.

Ben je na de foto's benieuwd naar het hele huis van Kourtney? Je hoeft alleen maar een aflevering van haar realityserie aan te zetten en zo kun je schaamteloos gluren ;-).

Wil je ook bij andere celebs binnenkijken? Lees dan dit artikel.

Wat vind jij van Kourtney's huis? En wat vind je van haar spullen? Zou je met haar willen ruilen?

Bron beeld & tekst: thecoveteur

Pin jouw interieurinspiratie in Pinbook.