Lifestyle

Hot or not: Inner lip tattoos

Als je al de kriebels krijgt van een tandarts die met allemaal gereedschap in je mond zit, dan is deze trend helemaal niks voor jou. Steeds meer mensen nemen een inner lip tattoo, een tatoeage die aan de binnenkant van je lip zit. Denk aan een love message of zelfs Hello Kitty. Deze tatoeages zijn erg pijnlijk, maar veel mensen vinden dat juist de kick. Ben je er toch niet blij mee? No problemo, een inner lip tattoo blijft in tegenstelling tot tatoeages op de huid niet langer dan vijf jaar zitten. Maar goed, is het ook mooi?! Het oordeel is aan jou: hot or not? 

Tatoeages zijn al jaren geliefd en gewild, maar een tatoeage aan de binnenkant van je lip is toch wel even anders. De laatste tijd is de inner lip tattoo populairder dan ooit, het internet staat vol met plaatjes van deze tatoeage. De mensen die het aandurfden om deze tatoeage te laten zetten, delen het meestal meteen op social media. Dit kan te maken hebben met de pijn. Een inner lip tattoo wordt hetzelfde gezet als een 'normale' tattoo, met dezelfde naald dus. In de lip zitten echter veel meer zenuwen, waardoor het heel pijnlijk is om daar een tatoeage te laten zetten. Sommige tattoo fans hebben echter aangegeven dat ze helemaal geen pijn voelden.  

Inner lip tattoos zijn meestal erg simpel, omdat er niet veel ruimte is voor een ingewikkeld design. Toch zijn deze tatoeages niet saai, de meeste mensen durven een gewaagd ontwerp te laten zetten omdat het voor de buitenwereld toch niet zichtbaar is. Je kunt zelf bepalen waar, wanneer en aan wie je jouw tatoeage laat zien. Daarom zie je veel inner lip tattoos met een grapje, zoals een snor of een grappige tekst als 'sore lips'.

Mocht je nu denken, 'OMG, want heb ik gedaaaan?!', dat is in tegenstelling tot een 'normale' tatoeage geen probleem. Je hoeft er namelijk niet je hele leven mee rond te lopen, een inner lip tattoo blijft maximaal 5 jaar zitten. De meeste inner lip tattoos blijven slechts een paar maanden zitten. 


Bron


Bron


Bron


Bron


Bron


Bron


Bron


Bron


Bron

Wat vind jij van deze trend: hot or not? Zou je ook wel een inner lip tattoo willen? Of zou je de pijn niet kunnen verdragen of vind je het gewoon lelijk? 

Bron: dailymail