Films & Series

Kijktip: Disney Channel’s Liv and Maddie

Good Luck Charlie en Shake it Up… Hoe vaak hebben we ons wel niet vermaakt met een programma van Disney Channel? Lekker relaxen met een dekentje op de bank en een kop hete thee in je hand. De nieuwste hit van Disney Channel is Liv and Maddie, een serie over een eeneiige tweeling die niet meer van elkaar konden verschillen. Liv is een girly superster, terwijl Maddie gewoon is gebleven en van sporten houdt. Dat levert hilarische situaties op! 

Miley Cyrus, Selena Gomez en Demi Lovato hebben we allemaal te danken aan Disney. We hebben deze sterren vanaf het begin gevolgd door naar de leuke series en films van Disney Channel te kijken. Oké, ze zijn niet de meest 'volwassen' programma's en films om naar te kijken, maar iedereen is wel eens in the mood voor Disney. Ze zijn gewoon vrolijk en hilarisch! Disney Channel is niet voor niks een familiezender voor jong en oud.

De nieuwste serie van Disney Channel is Liv and Maddie. In Amerika is het al een grote hit, na een paar afleveringen werd er na het succes al een tweede seizoen aangekondigd! We gaan dus nog veel van deze serie en de sterren horen.

'Maar waar gaat Liv and Maddie dan over?' Dat zullen we je precies vertellen… Liv en Maddie Rooney zijn geen gewone tweeling. Liv heeft de afgelopen vier jaar in Hollywood doorgebracht, waar ze een carrière opbouwt als internationale TV sensatie. Maddie daarentegen is erg druk bezig geweest om de beste sporter van de school te worden! Deze eeneiige tweeling bevat de grootste verschillen die je maar kunt bedenken. Liv is een multi-talentje dat kan zingen, dansen en acteren. Ze gaat beginnen aan haar moeilijkste rol tot nu toe: een normaal meisje! Maddie is de atletische helft van de tweeling. Ze is bang dat Liv’s aanwezige persoonlijkheid voor een hoop ophef gaat zorgen in hun kleine stadje!

Waarom je Liv and Maddie moet kijken? Het is het perfecte programma om lekker mee te relaxen. De verhalen zijn niet alleen hilarisch, maar ze zijn ook herkenbaar. De serie tovert meteen een lach op je gezicht, ook al heb je een rotdag achter de rug. Een programma zoals we van Disney Channel gewend zijn! 

We kunnen wel redenen opnoemen waarom Liv and Maddie zo leuk is, maar je kunt beter even de trailer bekijken:

Fun fact: de tweeling wordt gespeeld door Dove Cameron, zij neemt dus twee rollen voor haar rekening! Dat is zeker niet makkelijk, maar de actrice zag het als een uitdaging. En ze doet het fantastisch! We denken dat Dove net zo'n grote ster wordt als Miley, Selena en Demi… 

Kijk elke vrijdag om 16.30 uur naar nieuwe afleveringen van Liv and Maddie op Disney Channel.