Lifestyle

Yay or nay: de sensuele videoclip van Shakira & Rihanna

Een samenwerking tussen Shakira en Rihanna? Yes please! Althans, dat was onze reactie. Het liedje hebben we al gehoord, vandaag is de bijbehorende videoclip uitgekomen. Nu hadden we ook geen brave videoclip verwacht met de moves van de twee dames, maar de clip is wel héél uhhh… sexy en sensueel. Shakira en Rihanna zijn in ieder geval niet vies van de muur en van elkaar. Wat vind jij: yay or nay?


Bron: youtube

Het is altijd leuk als twee fantastische zangeressen een duet opnemen. Shakira en Rihanna hebben allebei een unieke, geweldige stem, dus het kan niet anders dat 'Can't Remember to Forget You' een hit wordt. Het nummer is een mix tussen rock en reggae, wij worden er in ieder geval heel vrolijk van!

De supersterren doken in 2013 de studio in, nu mogen we de resultaten van hun samenwerking eindelijk bewonderen. De videoclip ging gisteravond in Amerika in première tijdens Shakira's E! special, waarna het al gauw op internet belandde. De dames weten wel hoe ze moeten scoren, de clip is in minder dan 24 uur al bijna twee miljoen keer bekeken! 

Wat we kunnen zeggen over de videoclip? Het is de meest sexy videoclip die we dit jaar hebben gezien. We hadden ook niet verwacht dat hun clip Disney proof zou zijn, maar de zangeressen hebben écht alles uit de kast gehaald om het zo sensueel mogelijk te maken. RiRi en Shak laten hun beste kronkelmoves zien en ze hebben het heel gezellig met elkaar. 

'Can't Remember to Forget You' is de eerste single van Shakira's nieuwe Engelstalige album dat uitkomt op 25 maart. De blondine heeft sinds haar album Sale el Sol in 2010 geen nieuwe single meer uitgebracht. 


Bron: youtube

Oké, genoeg over de clip! Tijd om ernaar te kijken:

Watch on YouTube

Wat vind jij van de videoclip: yay or nay? Is het te sexy of kan het nog net? En draai je het nummer grijs of vind je het helemaal niks?

Bron: zap2it, 3fm, mtv

Must reads 👀