News

Gossip Girl(scene) week 5

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit Celebville. In deze editie lees je over Madonna en haar 26-jarige Nederlandse vlam, Selena Gomez die over Justin heen lijkt te zijn, Ashley Benson wil niet naakt, Justin Bieber is wéér gearresteerd (en er loopt een petitie tegen hem), Meryl Streep keek naar een basketbalwedstrijd met 50 cent en je ziet de billen van Harry Styles (ja, echt!). 


Bron

Madonna moet niks hebben van mannen van haar eigen leeftijd. Het is nog maar net uit met de 26-jarige Brahim Zaibat, of ze heeft al een nieuwe toyboy gescoord. En die toyboy kennen wij maar al te goed… Het is namelijk Timor Steffens, bekend van het programma So You Think You Can Dance. De twee hebben de geruchten over een relatie niet bevestigd -Timor heeft zelfs ontkend en zegt dat ze niet meer dan goede vrienden zijn- maar de Amerikaanse media weten zeker dat Madonna en Timor een setje zijn. Ze zijn namelijk al meerdere keren samen gespot, deze keer gingen de twee samen sushi eten in Beverly Hills. 

We snappen dat Madonna voor de charmes van een Nederlandse jongen zou vallen… 

New couple alert... Is Selena eindelijk over Justin heen? DailyMail bericht van wel. Een bron die zij hebben gesproken vertelt dat de 21-jarige zangers en de 17-jarige Austin Mahone een setje zijn. De twee zijn aan elkaar gekoppeld door niemand minder dan Taylor Swift. Taylor vond de twee wel bij elkaar passen en dat kan zij weten wat Selena en Taylor zijn BFF's, en Austin was haar voorprogramma van Taylor's tour. Mocht je nu erg verdrietig zijn omdat Jelena nu over is, dan kunnen we je troosten. Austin heeft namelijk ontkend dat ze een stel zijn: 'Ze is heel cool en ze is heel knap, maar we zijn gewoon vrienden'.

Poehhhh, en wij maar denken dat Jelena officieel verleden tijd is (we weten nog niet of we dit een goede of slechte zaak vinden).

Pretty Little Liars-ster Ashley Benson staat op de cover van de Amerikaanse Cosmopolitan. Het droomscenario wat betreft haar carrière? Ashley wil in PLL blijven spelen en daarnaast wil ze films doen. Vorige zomer heeft ze daar al een beetje van mogen proeven, toen nam ze in de break van de serie de film Spring Breakers op. Deze film was best wel heftig wat betreft de schaarse kleding en pikante scènes -in ieder geval een stuk minder braaf dan in Pretty Little Liars- maar denk niet dat Ashley ooit helemaal uit de kleren zou gaan: 'Ik wil nooit uit de kleren gaan, want dat is niet netjes. Meiden zien er zoveel beter uit in lingerie of in een T-shirt, de rest moet aan de verbeelding overgelaten worden. Ik heb een grens. Iedereen probeert je over te halen en het is makkelijk om je te laten overtuigen, maar ik loop dan gewoon weg.'

Good for you, Ashley! Het is belangrijk om je grenzen aan te geven. 


Bron

Oh Justin Bieber… Vorige week was hij nog gearresteerd (alle details hierover lees je hier) en deze week was het weer raak. Justin is woensdag in Toronto opgepakt omdat hij in december een limousinechauffeur mishandeld zou hebben. De chauffeur zou Biebs en zijn vrienden op 30 december hebben opgehaald bij een nachtclub. Tijdens de rit naar het hotel zou er een woordenwisseling zijn geweest tussen de chauffeur en de passagiers, waarna de chauffeur een klap op zijn hoofd kreeg. Hij moet op 10 maart voor de rechter verschijnen voor deze zaak. 

Maar hier blijft het nieuws over JB niet bij, er loopt namelijk een petitie om de verblijfsvergunning van Justin Bieber in te trekken. De zanger komt oorspronkelijk uit Canada, maar hij woont nu in de Verenigde Staten. In zes dagen tijd is de petitie al honderdduizend keer ondertekend. Maar of de petitie ook echt iets gaat uithalen…? 

Justin, we hopen dat je snel weer op het goede pad terechtkomt. 


Bron

Meryl Streep en 50 Cent… Geen combi zou je denken. Toch keken de twee samen naar een basketbalwedstrijd en ze zaten zelfs hand in hand. De rapper is groot fan van de actrice en nu zijn ze dus ook vrienden.

Gekke combi is het wel, but we like it! 

Ooit de billen van Harry Styles willen zien? You're welcome…

xoxo Girlscene

Bron: ohnotheydidnt / dailymail / rtlnieuws / nu

Pin je favoriete celebrity in Pinbook

Must reads 👀