Celebs

Wie rockt de look?

Celebrities en modellen voelen altijd de druk om er goed uit te zien. De paparazzi's liggen namelijk overal op de loer! Wekelijks worden de celebs gesnapt in hun dagelijkse outfit. Girlscene zet elke week de verschillende looks op een rij van Rosie Huntington-Whiteley en Gwen Stefani tot Miranda Kerr en Alessandra Ambrosio. Het is aan jullie om te stemmen: Wie rockt de look en wie slaat de plank volledig mis?

Jessica Alba

Jessica Alba matcht de kleur van haar top met haar Janessa Leone hoed. Ze gaat casual gekleed met een oversized vest, strakke skinny jeans, Saint Laurent tas en fijne Isabel Marant laarzen terwijl ze onderweg is naar een piercingshop.

Elle Fanning

Elle Fanning begrijpt de witte wintertrend en daarom gaat ze voor een zacht wit ensemble. Haar outfit bestaat uit een chique pantalon die op haar enkel valt in combinatie met een semi-transparante top en een eenvoudige witte jas. Daarbij draagt Elle twee tassen in opvallende kleuren: een grote tote bag in Spiderman stijl en een kleine clutch in roze en rood.

Hillary Duff

Ook Hllary Duff trekt een witte outfit uit de kast om samen met haar zoontje in het park te spelen. Eenzelfde jeans vind je bij het merk Paige waar Hillary gek op is en de laarzen zijn te koop bij Rag & Bone. Omdat het zelfs in januari nog lekker weer is in Los Angeles kunnen Hilary en haar zoon Luca zonder jas over straat. 

Lourdes

De dochter van Madonna is op stap met haar broer om samen te lunchen in Beverly Hills. Lourdes draagt een grote blauw/paarse trui met daaronder afgeknipte shorts en Nike blazers. Heb je het '90s kettinkje om haar nek al gespot? 

Jessica Simpson

Er hangt designer arm candy om de arm van Jessica Simpson. Deze Valentino Rockstud tote geeft een edge aan haar outfit. Een ander designer item zijn de Stella McCartney zonnebril op haar neus en Saint Laurent schoenen aan haar voeten. 

Kylie Jenner

Verbergen voor de paparazzi is een stuk lastiger als je familie bent van de Kardashians. Zowel Kendall als Kylie proberen de camera's te vermijden. Kylie draagt nogmaals de Barbara Bui die ze tijdens de American Music Awards ook aantrok. Onder de lange oxblood jas met bontkraag draagt Kylie een maxi jurk met hoge split.

Kendall Jenner

Komt deze tas je al bekend voor? Givenchy is momenteel erg populair onder de celebrities. Ook Kendall Jenner heeft er een aan haar arm hangen. De puntlaarzen zijn van een andere designer, namelijk Céline. Onder het bont gilet draagt Kendall een spijkerjas en een zwarte blazer.

Rosie Huntington-Whiteley

Rosie is op bezoek bij vrienden in West Hollywood in haar casual outfit. Haar olijfgroene Givenchy tas maakt nu plaats voor een tas met luipaardprint. De zonnebril in haar handen is verkrijgbaar bij Oliver Peoples en haar fedora bij Maison Michel. Rosie maakt haar outfit af met muisgrijze loafers en denim op denim. 

Gwen Stefani

Mommy-to-be Gwen Stefani is de laatste tijd gek op leren (Paige) broeken in combinatie met hoge hakken en een zwarte top. Daarover draagt ze een Paige spijkerjasje. Op haar neus staat een Stella McCartney bril, zoals dat negen van de tien keer het geval is. Gwen is groot fan van Stella brillen!

Selena Gomez

Tijdens een business meeting ziet Selena Gomez er business proof uit. In de grote Versace tas zitten al haar benodigdheden. Van top tot teen bestaat haar outfit uit een zwarte top met diepe V-hals, Topshop pantalon en Saint Laurent schoenen.

Wie rockt de look?

Pin jouw favoriet in Pinbook

Must reads 👀