Winnen

Win: 10x dvd ‘About Time’ [afgelopen]

Heerlijk, een relaxte avond op de bank met brandende kaarsjes om je heen. Een dekentje en een leuke film erbij; de ideale avond is compleet! Heb jij de film About Time al gezien? Het is een super romantische film waar je heerlijk bij kunt wegzwijmelen met je vriendinnen of je vriendje. Domhnall Gleeson speelt een man die erachter komt dat hij kan tijdreizen. Hij probeert met zijn 'gave' zijn droommeisje (Rachel McAdams) te versieren. Klinkt goed, toch? Girlscene geeft 10 exemplaren van About Time weg. Winnen? Lees dan snel verder.

''De 21-jarige Tim Lake ontdekt na het zoveelste saaie, onbevredigende nieuwsjaarfeestje dat hij kan tijdreizen. Tim kan de geschiedenis niet veranderen, maar wel de loop van zijn eigen leven. Hij besluit zijn eigen leven wat aangenamer te maken met het krijgen van een vriendin. Helaas blijkt daten via tijdreizen net zo lastig als het klinkt.''

Vond jij de films Love Actually en Notting Hill helemaal geweldig? Dan zul je About Time ook wel leuk vinden, want het is van dezelfde maker. De film is een typische romcom, met een beetje comedy en een vleugje drama. De hoofdrollen worden vertolkt door geweldige acteurs (Rachel McAdams heeft een hoofdrol, wij zijn altijd dol op haar films) en het is 123 minuten genieten. Een perfecte film voor een saaie avond of een regenachtige zondag!

Bekijk hieronder de trailer:

Winnen?
♥ Log in op je Girlsceneprofiel
♥ Geef in onderstaand tekstvakje (NIET het reactievakje, maar het tekstvakje onder "win") antwoord op de vraag & vergeet niet je adresgegevens in te vullen:

{@module=postContest id=”416″}

Pin jouw favo film in Pinbook.