Celebs

9x celebrities met storm vriendelijke kapsels

Met het zeeklimaat in Nederland heb je het hele jaar door kans hebt op veel wind en regen. Een combinatie die killing is voor je haar. Want alsof het nog niet moeilijk genoeg is om met een korte rok te fietsen, is het nog erger als het daarbij gaat stormen. Daarom deelt Girlscene verschillende storm vriendelijke bad weather proof kapsels waarmee je zware fietstocht overleeft. 

Zelfs in sunny Hollywood vallen er wel eens regendruppels naar beneden. Zo zagen we ooit Jessica Biel schuilen onder een paraplu terwijl ze moest poseren op de loper van een event in een mooie jurk. Waarschijnlijk hoeven celebs niet op de fiets te stappen, maar je kunt wel een voorbeeld nemen aan hun hair do's. Ga bijvoorbeeld voor sleek en strak zoals Kim Kardashian – volume en regen gaat toch niet zo goed samen – of voor een beanie zoals Cara Delevingne. Kijk maar mee!


Taylor Swift draagt haar haren opgestoken en gevlochten


Hetzelfde geldt voor Emma Stone. De vlecht wordt in een platte knot verwerkt


Blake zet het haar strak vast naar achteren en maakt een 90's paardenstaart


Beyoncé draagt vaak iets op haar hoofd, zoals een hoed (niet wind proof)


Cara Delevingne volgt Beyoncé's voorbeeld met een beanie


Katy Perry kiest voor een strakke vlecht


Mila Kunis draagt het strak en plat met veel gel in het haar


Kim Kardashian weet hoe ze haar haren moet dragen in barre weersomstandigheden: in een strakke en lage paardenstaart


Kylie Jenner tackelt twee problemen met een pet, namelijk slecht weer en een bad hair day

Hoe zorg je ervoor dat je haar nog een soort van toonbaar is zodra je op plaats van bestemming komt? Dan heb je een paar dingen nodig!

Muts & hoed
Bescherm jezelf tegen het slechte weer en houd je hoofd warm. De winkels hangen vol met mutsen, hoeden en petten, zoals deze twee. Kijk bij Primark of H&M of shop online bij de webshop Nelly en ASOS als je een betaalbaar exemplaar zoekt. 


H&M, €19,95 – Nelly, €10,95

Haarband & elastiekjes
Als je slecht weer moet trotseren is het fijn om je haar vast en uit je gezicht te hebben. Vooral als je moeite hebt gedaan om je haar te steilen of te krullen is een elastiek de beste manier om je haar te redden. Deze elastiekjes van H&M zorgen dat je geen rare knik in je haren krijgt.


Boohoo, €6 – H&M, €2,95


H&M, €2,95 – Boohoo €6

Producten
Tijdens een storm heb je strong hold producten nodig. Denk aan een goede haarlak en eventueel gel of wax om de haren aan de zijkant in toom te houden. Girlscene vindt de nieuwe haarspray-droogshampoo combinatie van L'Oréal Elnett erg fijn. Dit spuit je in je haar om het te fixeren, maar je kunt het ook op je haarwortels gebruiken om extra volume te creëren. 

Hoe draag jij je haren als het slecht weer is? Welke producten gebruik je?

Beeld: Instagram, Getty Images

Pin jouw favorieten in Pinbook

Must reads 👀