Beauty

10x heerlijke bodymist

Bodymist is een handig product om in je tas mee te nemen. Het laat je lekker ruiken en frist je op, waardoor het fijn is om het in de zomer of na het sporten te gebruiken! Je sprayt een beetje op zodra je uit de douche komt of tussen lessen (of pauzes) door en je ruikt meteen lekker. De geur is niet zoals een parfum, omdat het juist luchtig is en niet zwaar. Girlscene zet 10x bodymist op een rij.

Als je bekend bent met Victoria's Secret ken je waarschijnlijk ook de bodymists die het merk verkoopt. Wanneer je niet veel zin hebt in een parfum, maar wel een geur op wilt sprayen komt bodymist goed van pas! Maar waar is bodymist te verkrijgen?


bron

Victoria's Secret
Op Schiphol vind je een Victoria's Secret filiaal waar ze ook bodymists verkopen. De Nederlandse prijzen liggen ongeveer rond de €18 als je het in een webshop koopt en €12 in het filiaal op Schiphol.

bron

The Body Shop
Bodymist van The Body Shop is veel makkelijker verkrijgbaar dan die van Victoria's Secret. Bovendien ben je bij The Body Shop voordeliger uit, aangezien bodymist daar €12 kost. Kies uit mango, shea of moringa. 


bron

Hollister
Als je een bezoekje brengt aan Hollister kun je ook een bodymist kopen. Zij verkopen onder andere deze variant die bestaat uit jasmijn, witte musk en framboos. Bij Hollister moet je €14 neerleggen voor een fles van 250 ml.


bron

Abercrombie & Fitch
Bezoek het Abercrombie & Fitch filiaal in Amsterdam als je een bodymist wilt kopen. Deze sprays zijn qua prijs ongeveer gelijk aan de bodymists van Victoria's Secret, namelijk €20. Op de foto zie je de bodymist met orange zest, sugar crystal en vanilla blossom.


bron

Therme
Therme verkoopt ook bodymist, waarvan je drie varianten in de webshop van Douglas vindt. Is er geen Douglas in de buurt? Probeer het dan bij een drogisterij. Voor €6,95 pik je een fles op waar 60 ml inzit.


bron

Burberry
Misschien is er wel een bodymist variant te koop van jouw favoriete parfum. Onder andere Burberry en Givenchy verkopen dat namelijk. Deze flacon van 60 ml kost €36,60. Het is dus wel een stuk prijziger dan de gemiddelde bodymist.


bron

Vogue
Bij het merk Vogue kun je een andere versie van de bodymist kopen. De spray is namelijk geschikt voor zowel je huid als je haar en zorgt voor een highlight effect. Bij Bol.com kost deze spray €9,99.


bron

Chi
Ben je op zoek naar een bodymist onder de 10 euro? Probeer dan eens deze van Chi. Het kost €7,49 en ruikt naar rozen. Deze bodymist is ook geschikt om je gezicht op te frissen.


bron

Blond Amsterdam
Zelfs bij Blond Amsterdam kun je terecht voor een frisse bodymist. Er zijn verschillende geuren verkrijgbaar, waaronder deze die eucalyptus en mandarijn bevat. Te koop voor €14,49. 


bron

Rituals
Oké, om eerlijk te zijn is deze laatste bodymist niet geschikt om mee te nemen. Deze mist koop je namelijk in een glazen flacon, waardoor het zwaarder is dat een plastic fles en breekbaarder. Als je op zoek bent naar een rustgevende bodymist is Yin iets voor jou. Voor €16,50 kun je er een ophalen bij Rituals. 

Gebruik jij bodymist? Welke is jouw favoriet?

Bedankt voor de tip, Rebecca!

Pin jouw favoriete geuren en flacons in Pinbook