Winnen

OPI Brazil collectie & Glitter Off basecoat + WIN! [afgelopen]

Het voorjaar komt langzaamaan in zicht en daarom laat OPI weer de opvallende tinten terugkomen in de collectie. De ene helft van de OPI Brazil collectie is gericht op soft & dark terwijl de andere helft van de collectie van je nagels spat, geïnspireerd op de vrolijke kleuren die bij flamboyante en sexy Braziliaanse vrouwen passen. Hierbij laat Girlscene de OPI Brazil Collection met twaalf nieuwe kleuren zien!

We beginnen bij de zachte en donkere kleuren van de OPI Brazil collectie! Deze kleuren kun je prima tijdens deze periode van het jaar dragen.


Don't Bossa Nova Me Around – crèmekleurig nude
Taupe-less Beach – lichte taupe
I Sao Paolo Over There – leverkleurig taupe
Next Stop… The Bikini Zone – transparante amethyst 
OPI Scores A Goal! – rode chocolade
AmazON… AmazOFF – junglegroen


Don't Bossa Nova Me Around


Taupe-less Beach


I Sao Paolo Over There


Next Stop… The Bikini Zone 


OPI Scores A Goal!


AmazON… AmazOFF


De volgende zes nagellakken zijn vrolijker qua kleur en voornamelijk geschikt voor de zomer. 


I Just Can't Cope-acabana – zonnig geel
Kiss Me I'm Brazilian – zoet roze
Where Did Suzi's Man-go? – mango oranje
Toucan Do It If You Try – koraal oranje
Live. Love. Carnaval – koraalrood
Red Hot Rio – robijnrood


I Just Can't Cope-acabana


Kiss Me I'm Brazilian


Where Did Suzi's Man-go? 


Toucan Do It If You Try


Live.Love.Carnaval


Red Hot Rio


OPI komt met vier Liquid Sand lakjes die goed bij de Brazil collectie passen. Van links naar rechts: Samba-dy Loves Purple, I'm Brazil Nuts Over You, What's a Little Rain Forest?, You're So Flippy Floppy. 


You're So Flippy Floppy


I'm Brazil Nuts Over You


What's A Little Rain Forest?


Samba-dy Loves Purple 

Door de kwast lakt deze nagellak – net zoals altijd – heel fijn. Wat dat betreft is OPI een van de betere nagellak merken! Het is wel belangrijk om een goede base- en topcoat te gebruiken, zodat de kleur zo lang mogelijk mooi blijft zitten. Met twee lagen dekt de nagellak het mooiste, maar bij kleuren zoals Live.Love.Carnaval kom je in principe ook weg met een enkele laag. 

In deze collecties zijn twee specialere lakjes, namelijk Red Hot Rio en Next Stop… The Bikini Zone. De finish hiervan is bijna transparant op een goede en mooie manier. Red Hot Rio is daarom ook Girlscene's favoriet.

Brazil by OPI is verkrijgbaar vanaf eind februari voor €14,25 per stuk. OPI nagellak bevat geen DBP, tolueen of formaldehyde. De mini pack met vier Liquid Sand lakjes kost €18,95.


De Glitter Off basecoat is speciaal ontwikkeld voor meiden die graag Liquid Sand en glitterlak gebruiken. Je brengt een (royale) laag aan onder je nagellak. Als je de lak zat bent trek je het makkelijk van je nagels af zonder remover te gebruiken. Voor de laatste restjes heb je wel nagelak remover en een watje nodig, maar het gaat in ieder geval een stuk sneller als je deze basecoat gebruikt! 


Wil je een deel van de collectie winnen? Dan moet je het volgende doen:

♥ Log in op je Girlsceneprofiel
♥ Like Girlscene op Facebook (delen = lief)
♥ Geef in onderstaand tekstvakje (NIET het reactievakje, maar het tekstvakje onder "win") antwoord op de vraag & vergeet niet je adresgegevens:
{@module=postContest id=”428″}

Pin jouw favorieten in Pinbook

Dit zijn de eerste foto's die gemaakt zijn met een nieuwe camera. We gaan er nog even mee oefenen!