News

Gossip Girl(scene) week 4

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit Celebville. Met deze week onder andere.. Justin's nieuwe beroemde buurvrouw, Kim Kardashian en Kanye West zoeken naar trouwlocaties in Parijs en Katy Perry gelooft in buitenaardse wezens.


Bron beeld: Domaine Home

Justin Bieber heeft binnenkort nieuwe buren. Niemand minder dan Kourtney Kardashian, haar vriend Scott Disick en hun twee kinderen Mason en Penelope nemen binnenkort hun intrede in het huis naast Justin. Kourtney zette haar huis eerder deze maand te koop, omdat ze graag wat meer ruimte wilde. De villa met vier slaapkamers is helaas te klein geworden voor haar familie. We zijn heel benieuwd of Kourtney's huis binnenkort ook bekogeld wordt met eieren en of Scott en Justin vrienden zullen worden, aangezien Scott wel wat trekjes heeft van Justin, of andersom natuurlijk.


Bron beeld: Reporters

Over Justin Bieber gesproken, die is nog steeds in aanraking met de politie. Hij weigert het wachtwoord van zijn telefoon te geven. De telefoon is door de politie in beslag genomen omdat hij ervan verdacht wordt het huis van zijn buren bekogeld te hebben met eieren.


Bron beeld: Reporters

Johnny Depp is verloofd! De acteur die jarenlang samen was met de Franse actrice, zangeres en model Vanessa Paradis, heeft zijn vriendin Amber Heart ten huwelijk gevraagd. No hard feelings van Vanessa overigens, die zegt heel blij te zijn voor haar ex. Opvallend, Johnny en Vanessa zijn ondanks dat ze samen twee kinderen hebben en ruim tien jaar samen waren nooit in het huwelijksbootje gestapt.

Amber en Johnny leerden elkaar kennen op de set van The Rum Diaries in 2010. Een relatie werd nooit bevestigd, maar geruchten waren er zeker. De verloving komt dan ook niet zomaar uit de hemel vallen.

Katy Perry heeft in een interview met GQ gezegd te geloven in buitenaardse wezens. Ze zegt "soms staar ik naar de hemel en denk ik, wat zijn we brutaal om te geloven dat wij de enige wezens in het heelal zijn". Daarnaast zegt ze in het interview dat ze volledig puur natuur is, ze heeft nooit een cosmetische ingreep gehad. Toch heeft ze wel hulp gehad. Toen ze een jaar of elf was bad ze tot God om borsten die zo groot waren dat ze haar voeten niet meer zou kunnen zien. Zo groot zijn ze nooit geworden, maar Katy is absoluut niet slecht bedeeld. Katy deed meer pikante onthullingen in het tijdschrift, zo zegt ze dat ze op haar zestiende ontmaagd is in een Volvo met muziek van Jeff Buckley op de achtergrond.

Miley Cyrus maakte afgelopen week bekend dat ze op 29 januari een MTV Unplugged Concert geeft. MTV organiseert al jarenlang unplugged concerten met grote artiesten, onder andere Shakira en Florence + The Machine gingen haar al voor. We zijn heel benieuwd naar Miley's optreden. Stiekem vinden we haar akoestisch misschien nog wel het leukst, herinneren jullie je de Backyard Sessies van de zomer van 2012 nog?


Bron beeld: Instagram

Het gaat veel beter met Selena Gomez. Eind vorige maand schrapte ze haar volledige tour in Australië om even tot rust te komen. Die rust heeft ze de afgelopen maand gehad en ze voelt zich naar verluid weer helemaal de oude. 


Bron beeld: Instagram

Kim Kardashian en Kanye West waren afgelopen weekend in Parijs en wel met een heel belangrijke reden. Kim en Kanye waren namelijk op zoek naar een trouwlocatie. Ze werden onder andere gespot bij Versailles. Wauw… dat zou pas écht een droombruiloft zijn. Eentje waar wij ook best bij aanwezig zouden willen zijn, trouwens.


Britney Spears is inmiddels alweer een tijdje bezig met haar concertreeks in Las Vegas. Tijdens de repetities van de show is er een documentaire opgenomen. I Am Britney Jean. In de documentaire krijgen we een kijkje achter de schermen tijdens de repetities maar praat Britney ook over haar angsten en zien we haar als moeder van haar twee zoons. De documentaire wordt zondagavond uitgezonden om 22.30u op E! 

Until next time!

xoxo, 
Girlscene

Bronnen: E! News, Ohnotheydidnt, Gossip Girl

Deel beelden van je favoriete celeb in Pinbook

Must reads 👀