Winnen

Win: €100 online shoptegoed bij Actiepagina.nl [afgelopen]

Shoppen is net een sport. De winkelstraten afstruinen naar hét jurkje voor een feestje, maar ook het jagen naar koopjes. Tja, voor zover we het weten zijn we geen miljonair en moeten we dus op de portemonnee letten. Het is niet alleen voordelig, we krijgen ook een kick als we een super leuk item voor een lage prijs scoren. Maar wist je dat je nóg meer kunt besparen? Met de Gemist Voordeel Checker van ActiePagina.nl zie je precies hoeveel geld je hebt laten liggen bij het online shoppen en hoe je het beter kunt doen. Zo heb je weer geld over voor een ander leuk truitje ;-). Meer informatie en wil je weten hoe je €100 shoptegoed kunt winnen? Lees snel verder.


Bron

Niet zoveel geld hebben, maar tóch de online webshops afspeuren naar schoenen en jurken… Komt het je bekend voor? Vooral in december heeft het spaarvarken het zwaar te verduren gehad. Maar wie niet veel geld heeft, moet slim zijn en daarom zijn we altijd op zoek naar de beste acties en de laagste prijzen. Goed bezig, maar het kan altijd beter. Waarschijnlijk heb je veel geld laten liggen in het laatste kwartaal van 2013 en je kunt precies uitrekenen hoeveel met een handige tool.

ActiePagina.nl heeft een tool ontworpen om ons te laten inzien dat we nog veel geld laten liggen tijdens het online shoppen. Met de Gemist Voordeel Checker kun je uitrekenen hoeveel geld je tijdens het online shoppen hebt laten liggen in het laatste kwartaal van vorig jaar. Dit kunnen uitgaven aan kleding, entertainment of zelfs vakanties zijn bij de 20 populairste webshops van ActiePagina.nl. Confronterend, maar zo word je wel met de neus op de feiten gedrukt en weet je hoe je het de volgende keer beter kunt doen. Gebruik maken van actiecodes bijvoorbeeld! Het bespaarde geld kun je natuurlijk weer uitgeven aan iets anders of op je spaarrekening storten.

Oprichter van ActiePagina.nl, Maurice Buijs: “Kortingscodes zijn een slimme en vooral makkelijke manier om geld te besparen. Uit onderzoek blijkt dat mensen daadwerkelijk plezieriger shoppen met korting. Steeds meer Nederlanders shoppen tegenwoordig al heel bewust en gaat actief op zoek naar codes van hun favoriete merken. Met de Gemist Voordeel Checker hopen we dat komend jaar nog meer mensen slimmer omgaan met hun online uitgaven en we minder geld laten liggen”.

Heb jij de laatste maanden geen gebruik gemaakt van kortingen en had je nog meer kunnen besparen bij je favoriete webwinkels? ActiePagina.nl komt met een mooie prijs tegemoet. edurende de actieperiode van 16 t/m 30 januari 2014, maken deelnemers van de Gemist Voordeel Checker elke dag kans op €100,- shoptegoed. Dit bedrag is te besteden bij een winkel naar keuze.

Wil jij weten hoeveel geld je het afgelopen kwartaal hebt laten liggen? Vul de Gemist Voordeel Checker hier in.

Maar er is nog meer goed nieuws! Girlscene mag nog een keer €100 weggeven aan een lezeres.

Winnen?
♥ Log in op je Girlsceneprofiel 
♥ Geef hieronder aan waar jij de afgelopen maanden hebt geshopt en wat het aankoopbedrag was:


♥ Geef in onderstaand tekstvakje (NIET het reactievakje, maar het tekstvakje onder "win") antwoord op de vraag & vergeet niet je adresgegevens in te vullen:

{@module=postContest id=”413″}

Pin inspirerende quotes en afbeeldingen in Pinbook