Beauty

Nieuw: Budget Garnier micellair water en oogreinigingslotion

Van goede en betaalbare skincare wordt Girlscene's beauty junkie Renée erg blij! Garnier komt vanaf februari met drie nieuwe producten, waarvan vooral één lotion eruit springt. Lotion is eigenlijk niet het goede woord, want het is namelijk een micellair reinigingswater! Als je bekend bent met beauty ken je waarschijnlijk Bioderma wel en daar is deze Garnier reiniger op gebaseerd. Daarnaast test Girlscene ook twee nieuwe oogreinigingslotions uit… Kijk snel verder.


Dit zijn de nieuwe beauties van Garnier. Rechts zie je een micellair reinigingswater en de twee kleine lila flessen bevatten een oogreinigingslotion. Wat vooral opvalt is dat mild en zacht de kernwoorden van deze producten zijn. That's how we like it! Wie wil er nu trekken en ruw haar mascara en make-up verwijderen? Girlscene test uit hoe zacht het werkelijk is en doet de ultieme test… Met waterproof eyeliner!


Garnier Verzachtende Oogreinigingslotion 
De eerste variant is de verzachtende oogreiningslotion. Het voelt als water aan, wat geschikt is voor meiden die niet van olie houden op hun ogen en voor meiden met gevoelige ogen. Hoe minder je hoeft te trekken en te wrijven in je ogen, hoe minder rimpels je daardoor in dat gebied krijgt later. Zou deze milde reiniger ook waterproof eyeliner verwijderen?


Men neme… een waterproof eyeliner (deze is van Catrice), oogreinigingslotion en een wattenschijfje. Tijd om het uit te proberen.


Drie strepen opgedroogde eyeliner


Na ongeveer 5 keer rustig vegen over de streep rechts blijft dit over


Iets meer kracht zetten, et voilà: weg

Gebruiksaanwijzing: Wees verstandig en laat het watje met de lotion eerst weken op het oog voordat je het verwijdert. Op je hand kun je prima boenen, maar met de delicate huid rondom de oog moet je voorzichtiger handelen. Maar deze reiniger kan ook waterproof producten aan, wat erg fijn is.  


Garnier Oogreinigingslotion Express 2-in-1
Wanneer je waterproof make-up gebruikt is het een beter idee om een lotion op oliebasis te gebruiken om de restjes eyeliner en mascara van je ogen te krijgen. De lotion van Garnier is een half om half product, dus half lotion en half olie. 


Wanneer je zachtjes over de huid gaat lost de eyeliner al op


Binnen een paar seconden is de eyeliner verdwenen

Gebruiksaanwijzing: Ook voor deze oogreinigingslotion geldt dat je eerst het watje moet laten weken op je oog. Binnen no time lost de make-up dan op. Dit is vooral geschikt voor meiden die graag waterproof mascara gebruiken! De andere belangrijke test doorstaat deze lotion ook… Het laat geen vettig laagje achter. 


Garnier speelt ook in op de micellair water trend. Wat handig is aan deze reiniger is dat het een soort multitasker is. Het reinigt de huid, maakt poriën schoon, haalt oogmake-up weg en verfrist tegelijkertijd. Ook te gebruiken voor de gevoelige huid! Ben je uitgeweest en heb je niet veel zin om je make-up er af te halen? Gebruik dan op z'n minst een micellair water, zodat je niet met een gezicht vol make-up je bed in stapt. Je hoeft het verder namelijk niet af te spoelen. Zoals je ziet zitten er weinig ingrediënten in dit product. Hoe minder er in zit, hoe beter en vriendelijker het voor de huid is.


Even kijken of de micellair water ook waterproof make-up weghaalt


Het duurt even voordat de eyeliner afbreekt
Schoon! Alhoewel… Hier en daar zitten er nog zwarte stipjes van de eyeliner

Gebruiksaanwijzing: Dit reinigingswater heeft het meeste moeite om waterproof make-up te verwijderen. Girlscene's Renée gebruikt micellair water vooral voor het gezicht, omdat het de huid verfrist. Voor de ogen kun je beter de bovenstaande oogreinigingslotions gebruiken! Verder voelt het zacht aan en irriteert het de huid niet. 

Prijzen: 
Verzachtende reinigingslotion €4,59
Oogreinigingslotion 2-in-1 €5,59
Micellair reinigingswater €6,49

Ben jij al bekend met micellair water? Zou je deze Garnier reinigers gebruiken?

Pin je favoriete beauty & skincare beelden in Pinbook