News

Gossip Girl(scene) week 3

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit Celebville. Met deze week onder andere.. Miley's nieuwe kapsel (alweer), Amanda Bynes pakt haar leven weer op, Zayn Malik viert zijn 21ste verjaardag en Hilary Duff gaat scheiden!


Bron beeld: Instagram

Miley zette afgelopen weekend weer de schaar in haar haren. Het resultaat? Een bloempotkapsel. We zijn niet erg enthousiast. Op bovenstaande foto kun je haar nieuwe kapsel niet erg goed zien, de afbeelding op deze website is net iets duidelijker.

We schrijven er al weken over en eindelijk kregen we het bewijs, Lena Dunham staat op de cover van de Amerikaanse Vogue. Wat vinden jullie van het resultaat?

Lea Michele lanceerde deze week haar derde single van haar nieuwe album Louder! Het nummer draagt dezelfde titel als het album, Louder. Het is wat vrolijker dan haar vorige singles.


Bron beeld: Getty Images

Zangeres Rita Ora en Zanger Calvin Harris waren enige tijd samen, maar zijn helaas uit elkaar. De twee hebben het allebei heel erg druk waardoor tijd vinden voor afspraakjes heel erg lastig was. Het gerucht gaat ook dat Calvin de manier waarop Rita met roem omgaat niet kon waarderen. Calvin zou liever gezien hebben dat zijn vriendin iets meer privé zou zijn en zou graag iemand buiten de showbizz willen ontmoeten.


Bron beeld: Instagram

1D's Zayn Malik vierde afgelopen week zijn 21ste verjaardag in Disneyland Parijs samen met zijn verloofde Perrie Edwards. Maar dat was niet de enige verrassing die Perrie voor Zayn had, ze had ook een hele grote taart met daarop The Hulk voor Zayn geregeld. 


Bron beeld: Getty Images

Hilary Duff en haar man Mike Comrie gaan scheiden. Hilary en Mike trouwden in de zomer van 2010, maar trokken afgelopen weekend de stekker uit hun huwelijk. De twee hebben een zoontje van bijna twee jaar oud en gaan als vrienden uit elkaar. Op Amerikaanse roddelsites wordt beweerd dat Hilary en Mike al ruim 18 maanden in relatietherapie zaten, maar daar is volgens Hilary niets van waar. 


Bron beeld: Getty Images

Amanda Bynes lijkt weer het juiste pad op te zijn gegaan. De actrice die in 2013 enkele maanden in een kliniek doorbracht voor behandeling van een bipolaire stoornis, heeft zich ingeschreven bij het FIDM (Fashion Institute of Design & Merchandising) in LA. Komt je die naam bekend voor? Klopt! Lauren Conrad volgde deze opleiding ook tijdens The Hills. Volgens ooggetuige was Amanda hartstikke aardig en sprak ze normaal met klasgenoten. 

Justin Bieber kwam afgelopen week in aanraking met de politie omdat hij het huis van zijn buren met eieren zou hebben bekogeld. Naar aanleiding van het incident doorzochten agenten het huis van Justin, in de hoop bewijs te vinden. Bewijs vonden ze niet, gelukkig voor Justin, want het zou hem wel eens een gevangenisstraf op kunnen leveren. Wat ze wel bij Justin thuis vonden was cocaïne. Dit was echter volgens de politie niet van Justin, maar van een vriend van Bieber die een tijdje bij Justin woonde.

Must reads 👀