Fashion

Fashion meets sporty Nikes

Sportschoenen dragen bij een casual outfit, een paar jaar geleden hadden we nooit gedacht dat het kon. Waar de sportschoenen voorheen alleen gedragen konden worden in de sportschool (simpelweg omdat ze er absoluut niet leuk uitzagen), dragen we ze nu gewoon op straat. De pumps worden massaal verruild voor Nikes! Sportschoenen waren nog nooit zo fashionable. Girlscene neemt deze trend onder de loep en probeert de casual look met sportschoenen ook uit. Lees je mee? 

Sportschoenen zijn hot! Als we de straat op gaan om streetstyle te fotograferen, zit er altijd wel een meisje bij dat op sportieve Nikes loopt. Van felgekleurd tot simpel zwart, Nikes zijn niet uit het straatbeeld weg te denken. Vinden we helemaal niet erg, want ze zitten erg lekker (net pantoffels!), ze gaan lang mee en Nikes zien er ook nog eens leuk uit. Match made in heaven!

Maar hoe combineer je sportschoenen dan met een casual outfit? Sportieve sneakers zijn makkelijk te combineren met skinny jeans, dan zit je altijd goed. Iets gedurfder is een broek van faux leather. Maar je kunt het ook super vrouwelijk maken met een skaterskirt of een schattig jurkje. Je kunt er eigenlijk alle kanten mee op. Niet gek dat het zo hip is! Iedereen loopt er letterlijk en figuurlijk mee weg. 

Bloggers doen ook volop mee aan deze sportieve trend. Je hoeft niet langer torenhoge hakken aan om er stijlvol uit te zien! Onze Annemerel is al jaren fan van Nike, zij heeft een collectie waar je u tegen zegt. Ze heeft elke dag Nikes aan haar voeten en dat zal niet snel veranderen. Laten we eens kijken hoe Annemerel en andere bloggers de sportieve Nikes combineren. 

Annemerel

Lizzy van der Ligt

Six Feet From The Edge

Style Scrapbook

Lovely by Lucy

Danique en Emma konden natuurlijk niet achterblijven en bestelden hun eigen Nikes bij Sarenza, waar je overigens ook schoenen van Converse, Timberland, UGG en Adidas kunt kopen. En de schoenen zijn vaak in de sale! Anyways, de hakken kunnen de kast in, want Nikes zitten zo heerlijk dat we nu nooit meer anders willen! Danique is van plan om ze ook tijdens het sporten te dragen, Emma wil de Nikes vooral casual combineren. Vandaar dat Danique voor een kleurtje heeft gekozen en Emma voor zwart gaat! 

Danique's look

Emma's look


Danique's Nikes €125,00 / Emma's Nikes €115,00


Nike Free 5.0 V4, €88,00 / Nike Free Tr Fit 3 €115,00
Nike Free 5.0+ €92,00 / Dart 10, €55,00
Air Pegasus+ 30, €99,00 / Air Pegasus+ 30 Shield €120,00

Dit zijn niet de enige Nikes die verkrijgbaar zijn, dus als jouw ideale paar er niet tussen zit kijk dan even hier. Schoenen scoren met vette korting? Kijk dan even op de sale-pagina van Sarenza.

Toch nog maar even een sprintje trekken… Het blijven uiteindelijk sportschoenen ;-). 

Vergeet niet om jouw casual look met Nikes te plaatsen in je Pinbook.

Welke Nikes zou jij wel willen hebben? Of ben je al in het bezit van een paar?