News

Girl crush: Emma Stone

We love Emma Stone! Sinds haar film Easy A uit 2010 zijn we GROOT fan van deze hilarische maar vooral ook prachtige actrice. Met haar prachtige rode haren, of met haar natuurlijke blonde haarkleur. We don't care. Ze ziet er altijd fabulous uit. Tijd om onze liefde voor Emma met jullie te delen. 


Bron: Getty Images

Early Life
Emily Jean Stone, oftewel Emma Stone, werd op 8 november 1988 geboren in Phoenix, Arizona. Ze heeft één broertje die twee jaar jonger is dan zij. Op haar twaalfde stond ze voor het eerst op het podium, drie jaar later haalde ze haar ouders door middel van een powerpointpresentatie over om naar Hollywood te verhuizen. De powerpointpresentatie had als titel 'Project Hollywood'. Wij zijn héél erg benieuwd hoe die presentatie eruit zag, maar we kunnen ons er iets bij voorstellen.


Bron: Getty Images

Early career
Emma begon haar Hollywood-carrière met een aantal gastrolletjes in tv series. Zo speelde ze een rolletje in Medium, Malcolm in the Middle en The Suit Life of Zack & Cody. Haar eerste filmrol kwam in 2007, toen ze een rol kreeg in de film Superbad. Voor deze rol verfde ze haar blonde haren rood, op aanraden van regisseur Judd Apatow. Ze was zo blij met haar nieuwe rode lokken, dat ze besloot om ze te houden. Zo kwam het dat iedereen Emma leerde kennen als redhead.

Breakthrough
Na Superbad speelde Emma rolletjes in onder andere The House Bunny en Zombieland, maar haar échte doorbraak kwam in 2010, met de film Easy A. Hierna volgde rollen in Crazy Stupid Love, Friends with Benefits, The Help en natuurlijk The Amazing Spider-Man, waar ze haar vriend Andrew Garfield leerde kennen. Voor 2014 staan er ook weer een aantal mooie films op de planning, zo is ze te zien in het tweede deel van The Amazing Spider-Man serie en speelt ze in de komediefilm Magic in the Moonlight tegenover Colin Firth. We zijn heel benieuwd!


Bron: Vogue


Bron: Twitter

Weetjes:
– Emma mag onder andere Taylor Swift, Jonah Hill, Mila Kunis en Jennifer Lawrence tot haar celebrity friends rekenen.

– Emma heet eigenlijk Emily, ze veranderde haar artiestennaam in Emma omdat er al een actrice was die Emily Stone heette.

– Emma heeft last van astma, hier kwam ze pas in 2010 tijdens de opnames van Easy A achter, toen kreeg ze namelijk last van een astma-aanval.

– Ze heeft auditie gedaan voor Heroes, ze was in de running om de rol van Hayden Panettiere te spelen. Helaas verloor ze het dus van Hayden.

– Actrice Diane Keaton is één van Emma's idolen.

– Emma heeft sinds 2011 een relatie met haar Spiderman-tegenspeler Andrew Garfield, ze wonen samen in New York.

Onze favoriete Emma-GIF-jes

Ben jij net zo'n fan van Emma als wij zijn? Wat is jouw favoriete Emma Stone-film? Wij kunnen niet kiezen.. Easy A en Crazy Stupid Love zijn allebei zóóóoo leuk!

Pin de grappigste Emma Stone beelden in Pinbook