Real life

Girls issues: Ik heb gevoelens voor m’n ex

Trouble in paradise? Girlscene helpt! Heb jij een probleem en weet je niet hoe je het moet oplossen? Vertel je situatie aan Girlscene en wij geven raad. Ruzie met je beste vriendin? Kledingcrisis? Boytrouble?! Die tijd is voorbij met het advies van Girlscene. Vandaag een meisje dat nog steeds gevoelens heeft voor haar ex-vriend en niet weet wat ze ermee moet doen.

Hoi Girlscene,

Er is iets waar ik al een tijdje mee zit. Het is nu ongeveer twee maanden uit met mijn ex. We hebben samen een hele leuke tijd gehad en het is uitgegaan om een hele domme reden maar we spreken elkaar wel nog gewoon.

Het probleem is alleen dat ik nog gevoelens voor hem heb en dat weet hij ook en ik weet bijna voor 99% zeker dat het nog wel wederzijds is. Ik durf het hem alleen niet te vragen of erover te beginnen, bang voor hoe hij reageert of dat we ruzie krijgen ofzo. Ik weet dus niet wat ik hier mee moet doen, maar ik zit er zo erg mee en ik mis hem heel erg… En ik wil niets liever dan hem terug krijgen. Weten jullie wat ik hiermee aan moet?

Groetjes,
een verliefd meisje


bron

Hi,

Eigenlijk heb je te maken met een vervelende situatie die aan de andere kant best fijn is. Je zit nog in onzekerheid omdat je niet zeker weet of hij gevoelens voor je heeft, terwijl je wel het vermoeden hebt dat de verliefdheid nog wederzijds is.

Je geeft aan dat jullie een leuke tijd hadden samen en dat het nu over is door een domme reden. Maar aan de andere kant spreek je hem wel nog… Misschien is dat een teken? Jullie hebben leuk contact en je zegt dat je niets liever wilt dan hem terug te krijgen. Ons advies is: volg je hart.

Nu is de vraag hoe je het hem duidelijk maakt zonder op hem te springen en/of hem weg te jagen. Stuur bijvoorbeeld hints naar hem in de trant van dat je het leuk en gezellig vindt om hem weer te spreken en werk toe naar het punt waar jullie relatie ten einde kwam en vertel hem dat je het jammer vindt dat het zo is gegaan. Je bent waarschijnlijk in staat om zijn reactie te peilen, dus wacht geduldig af wat hij daarop zegt.

Is er iets wat jullie graag samen deden, bijvoorbeeld naar een café gaan of naar een concert van jullie favoriete band? Probeer hem dan tegen te komen als je uitgaat of vraag of hij al kaartjes heeft voor dat concert. Of trek gewoon de stoute schoenen aan en vraag of hij zin heeft om af te spreken zoals tijdens the good old days van jullie relatie. Wie weet wil hij ook graag met jou afspreken, maar is het net zoals jij bang voor de reactie van de ander.

Nadat je een paar hints hebt gestuurd is dat laatste waarschijnlijk het beste wat je kunt doen, naast praten. Ja heb je en nee kun je krijgen. Misschien is er nog een kans voor jullie, dus het is op dit moment alleen maar fijn als je weet waar je aan toe bent.

Succes!

Liefs,
Girlscene

Heb jij een Girls Issue? Mail dan naar info@girlscene.nl.

Inspireer andere Girlscene lezeressen in Pinbook