News

Gossip Girl(scene) week 2

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit Celebville. Met deze week onder andere.. Justin Bieber en Selena samen gespot op date, Miley Cyrus voor Marc Jacobs, Rihanna en Shakira werken samen en Lena Dunham op nieuwe cover Vogue?

Miley Cyrus heeft tussen de bedrijven door ook nog tijd weten te creëren voor een fashionshoot met Marc Jacobs. Miley is het nieuwe gezicht van het merk. Wat vinden jullie van de eerste foto's?


Bron beeld: Getty Images

Nina Dobrev en Ian Somerhalder waren afgelopen week het meest schattige stel, alleen… zijn ze (voor zover wij weten) geen stel (meer). Tijdens de People's Choice Awards wonnen ze de award voor meeste on-screen-chemistry. AWKWARD. Vonden ze zelf ook, ze maakten daarom een (waarschijnlijk van tevoren ingestudeerde) speech over de awkwardness die eindigde met bovenstaand beeld, een lachende Nina en Ian die haar een kus op de wang geeft. Aaaaaah….

Zijn Justin Bieber weer samen? Ze werden afgelopen week samen op een Segway-drive-date gespot en Justin plaatste een wel heel lieve Instagramfoto waarbij hij schreef 'Love the way you look at me'.


Bron beeld: Hollywoodlife.com

Kendall Jenner en Harry Styles are still going strong… Als vrienden of als vriendje en vriendinnetje? Als echt-echt of als publiciteitsstunt? Wie zal het zeggen… Ze werden afgelopen week in ieder geval in LA gespot, waar Harry in Kendall's auto reed. Daarnaast zijn ze samen op wintersport gespot, Kendall op haar snowboard en Harry op ski's.

Rihanna en Shakira hebben samen een single opgenomen. Naar verwachting komt het nummer aanstaande maandag uit en heeft het de naam 'Can't Remember To Forget You'. Wij zijn heel benieuwd naar het nummer!


Bron beeld: Getty Images

Laten we voorop stellen dat we Naya Rivera prachtig vinden, maar eh… begint ze de laatste tijd niet steeds meer op Kim Kardashian te lijken? Nu heeft ze zelfs haar lange haren korter geknipt (net als Kim) en heeft ze er een lichter kleurtje in gedaan (net als Kim). Ook Naya's make-up is over de top glamour, inderdaad.. net als Kim. Toevallig rocken Kim en Naya ook allebei een super grote diamant aan hun ringvinger, ze zijn namelijk afgelopen jaar allebei ten huwelijk gevraagd door hun rapper-vriendjes (Kanye West & Big Sean natuurlijk). We willen er niets mee zeggen, we leggen alleen vergelijkingen…


Bron beeld: Getty Images

Kelly Osbourne en haar verloofde Matthew Mosshart zijn na 2,5 jaar samenzijn uit elkaar. De twee zijn naar eigen zeggen als vrienden uit elkaar gegaan. Matthew en Kelly leerden elkaar in 2011 kennen tijdens de bruiloft van Kate Moss, afgelopen jaar vroeg Matthew Kelly ten huwelijk, maar tot een huwelijk is het helaas dus nooit gekomen.

Er is nog geen officiële bevestiging, er is ook nog geen beeldmateriaal, maar het schijnt dat Lena Dunham (Girls) op de cover van het februarinummer van Vogue zal staan. Eerder ging al het gerucht dat Lena op de december cover zou staan, dat bleek niet waar te zijn, we zijn heel benieuwd of we Lena volgende week op de cover spotten (dan komt het februari nummer namelijk in de winkel). In oktober werden Lena en Vogue hoofdredactrice Anna Wintour al samen op een fashionfeestje gespot.

Dat was het nieuws uit Celebville voor deze week.. Until next time…..

xoxo,
Girlscene

Must reads 👀