Lifestyle

Hot or not: Lucy Hale’s debuutsingle

Lucy Hale kennen we natuurlijk allemaal van Pretty Little Liars, maar wisten jullie dat Lucy Hale voor haar acteercarrière bezig was met een muziekcarrière? Ze deed zelfs mee aan American Idols Juniors in 2003! Vorig jaar tekende Lucy een platencontract en gisteren is haar eerste countryclip uitgebracht 'You Sound Good To Me'.. Hmmmm it sure sounds good to us!

Laten we eerste even terug gaan naar 2003, naar de auditie die Lucy Hale in 2003 deed bij American Idol Junior (let vooral ook heel even op haar wenkbrauwen, die zien er anno 2014 een stuk beter uit haha, liepen wij er ook zo bij in 2003?).

In het filmpje zegt haar moeder 'over tien jaar luistert iedereen naar Lucy Hale', hmm… ze heeft aardig gelijk gekregen, ruim tien jaar na de auditie brengt Lucy Hale haar eerste soloplaat uit en haar eerste videoclip werd gisteren uitgebracht. Toch is dit niet de eerste keer dat het grote publiek Lucy hoort zingen, in 2011 speelde ze de hoofdrol in de Disneyfilm 'A Cinderella Story: Once Upon a Song', wat de titel van de film al doet vermoeden, er werd veel gezongen in de film.

Watch on YouTube

Lucy's eerste single is absoluut niet te vergelijken met de muziek in deze Disneyfilm, Lucy heeft voor haar solocarrière namelijk gekozen voor Country. Geen vreemde keuze, Lucy heeft altijd dit genre gezongen en ook tijdens haar American Idol Junior auditie zong ze een countrynummer.

Goed, genoeg over alles dat Lucy in het verleden heeft gedaan, we laten jullie niet langer in spanning.. we presenteren Lucy Hale – You Sound Good To Me!

Wat vind jij van het nummer van Lucy Hale? Ben je benieuwd naar de rest van het album, of is dit absoluut niet jouw muzieksmaak?

(Oh en…. gisteravond werd er in de US een nieuwe aflevering Pretty Little Liars uitgezonden!!!!!!! Het is dat we moeten werken anders zaten we NU te kijken, hebben jullie de nieuwe aflevering al gezien?)

Bron: Perez Hilton, MTV