Lifestyle

Hot or not: Ellie Gouldings’s ‘Goodness Gracious’

Yay, Ellie Goulding heeft een nieuwe videoclip uitgebracht. Op de redactie zijn we groot fan van de zangeres, onder het werken draaien we vaak haar muziek. Haar single 'Goodness Gracious' is weer even catchy zoals we van Ellie gewend zijn. De bijbehorende videoclip is lekker vrolijk, het hele kleurenpalet is in ieder geval benut. Ben jij benieuwd naar Ellie Goulding's videoclip voor 'Goodness Gracious'? Lees dan snel verder! 


Bron

Als je nog op zoek bent naar een nummer waar je meteen vrolijk van wordt en dat je op repeat kunt zetten: zoek niet verder! Ellie Goulding's nieuwe single is een aanstekelijke plaat die je vooral nog een keertje door je boxen wil laten knallen. 

De bijbehorende videoclip is even aanstekelijk en vrolijk. Ellie gaf in een preview al aan dat ze lichte en felle kleuren in de clip wilde gebruiken, en ze heeft niet overdreven. De video is opgenomen in het altijd zonnige L.A. Ellie's looks zijn even glowing, haar make-up is rustig gehouden maar ze pakt juist uit met opvallende outfits met veel sequin. Alles is uit de kast getrokken om de videoclip zo vrolijk mogelijk te maken en er zijn dan ook genoeg special effects gebruikt: van neon tot kleurenfilters. 

Bekijk de kleurrijke videoclip hieronder:

Watch on YouTube

Wij weten zeker dat het net zo'n succes zal worden als 'Burn'! Ellie is zelf in ieder geval optimistisch over het nieuwe jaar, ze heeft niet alleen een wereldtournee en een nieuw album op de planning, maar ze is ook van plan om een marathon te lopen. You go girl! 

Wat vind jij van Ellie Goulding? En wat vind je van de videoclip en het liedje: hot or not? 

Bron: mtvstyle, ad, billboard

Must reads 👀