Lifestyle

Hoe lang duurt het voordat je de ware vindt?

Geloof jij in ware liefde? Zo iemand waar je altijd verliefd op blijft -ook als jullie oud en gerimpeld zijn- en die als een puzzelstukje in jouw puzzel past. Zucht, wie droomt er nu niet van true love… De grote vraag is alleen wanneer en óf je de ware zult vinden. Een onderzoek heeft uitgewezen dat de gemiddelde vrouw met vijftien mannen zoent voordat ze de ware vindt. Meer weten? Lees snel verder.


Bron

Ware liefde blijft iets geks… Hoe weet je nu of je true love hebt gevonden? De één gelooft erin, de ander vindt het onzin. Toch is het voor veel mensen een doel in het leven om de prins op het witte paard te vinden. Wat zou het toch mooi zijn om die ene persoon te vinden die als een deksel op jouw potje past. Het is dan ook een enge gedachte dat je de ware liefde misschien wel te laat tegenkomt of misschien zelfs helemaal nooit zult vinden. 

De angst om nooit de ware te vinden, is helemaal niet gek. Een onderzoek van website eHarmony heeft uitgewezen dat  94% van de vrouwen in de ware liefde gelooft, maar zes op de tien ondervraagde vrouwen is bang om de Ware Jacob nooit tegen te komen. Daarnaast is het voor veel vrouwen een brandende vraag hoe lang ze moeten wachten op ware liefde. Ook daar is onderzoek naar gedaan. De gemiddelde vrouw breekt haar hart twee keer voordat ze de man van haar dromen tegenkomt. Ze zoent met 15 mannen en heeft twee serieuze relaties gehad, en heeft één keer samengewoond. Ook heeft ze one night stands gehad, vier om precies te zijn. De meeste vrouwen willen the one liever vroeg dan laat tegenkomen. Sterker nog, vrouwen willen nu eerder settelen dan tien jaar geleden. 

eHarmony heeft ook onderzoek gedaan naar mannen. Het grootste verschil in de resultaten is het aantal bedpartners. Mannen hebben er gemiddeld 10, vrouwen gemiddeld 7. Mannen hebben gemiddeld zes relaties, waarvan twee die meer dan één jaar duren, terwijl het bij vrouwen meer dan vijf jaar duurt. 

En het moment dat je de ware tegen zult komen? Acht van de tien ondervraagden geeft aan dat ze de ware tegen zijn gekomen toen ze het niet verwachtten. Een kwart van de mensen zei dat hun ware liefde een ander type is dan ze van tevoren hadden bedacht. 


Bron

Geloof jij in ware liefde? 

Bron: dailymail

 

Must reads 👀