Celebs

Wie rockt de look?

Celebrities en modellen voelen altijd de druk om er goed uit te zien. De paparazzi's liggen namelijk overal op de loer! Wekelijks worden de celebs gesnapt in hun dagelijkse outfit. Girlscene zet elke week de verschillende looks op een rij van Rosie Huntington-Whiteley en Gwen Stefani tot Miranda Kerr en Alessandra Ambrosio. Het is aan jullie om te stemmen: Wie rockt de look en wie slaat de plank volledig mis?

Lindsay Lohan

Red head Lindsay is nog steeds in New York City en op deze foto wordt ze gespot in de wijk Soho. Om de kou tegen te gaan gaat Lindsay voor een gilet van bont, (thermo)legging en grove boots. Bij het bont passen de kleuren van haar 3.1. Phillip Lim tas en de zwarte leren details komen terug in de riem die ze om haar middel bond. 

Gwen Stefani

Gwen is meermalen gespot en meermalen vastgelegd… Inmiddels is het de gewoonste zaak voor de zwangere zangeres. Opvallend detail: dit keer loopt Gwen niet op stilleto's, maar op laarzen die comfortabeler zijn. Op de stretchy legging draagt Gwen een lange top en daarover een leren gilet. Om deze all black outfit meer kleur te geven kiest Gwen voor een luipaard print fedora. 

Gwyneth Paltrow

De plek waar Gwyneth Paltrow vaak wordt gespot is het vliegveld. Ga naar LAX en de kans is groot dat je de ster daar tegenkomt. Om haar vliegoutfits af te wisselen draagt Gwen nu een rustige en donkere outfit. Haar military stijl jas draagt ze op een zakelijke broek waaronder ze laarzen heeft uitgekozen met hoge hak. De zool van haar schoenen matcht ze met de kleur van haar zonnebril. 

Alessandra Ambrosio

Het kleurenthema van Alessandra is blauw en bruin. Dat is wel iets anders in vergelijking met de outfit van vorige week. Denim op denim in combinatie met enkelbooties, Hermès riem en eenzelfde kleur tas zijn de basis van haar outfit. Daarbij draagt eenvoudige sieraden en een zonnebril.

Miranda Kerr

Dit keer is Miranda niet aan het shooten voor een van haar opdrachtgevers, maar bezoekt ze een basketbalwedstrijd van New York Knicks. Haar basis is een witte top en gescheurde jeans. Daaronder heeft ze puntige cowboy-ish laarzen. Miranda heeft nog steeds haar Givenchy tas om haar arm hangen die past bij haar stoere fringe jas en schoenen.

Ariana Grande

Op hoge hakken en met een Chanel tas onder haar armen arriveert Ariana Grande in Tokyo. Het onderste deel van haar outfit houdt ze donker – zwarte pumps en een zwierig rokje – en de bovenste helft is juist licht en contrasterend. Onder de fluffy trui draagt Ariana nog een blouse met strik die de outfit een vrouwelijke touch geeft.

Rihanna

Met een korte coupe, korte jas en cropped broek wandelt Rihanna door New York. De bonten bomberjas valt op door de roze kleur en om de outfit in balans te houden combineert de zangeres het met een zwarte skinny jeans. De zebraschoenen geven de outfit extra pit.

Kourtney Kardashian

Hoe schattig zijn Kourtney en haar Mason op het ijs in Los Angeles? Kourtney schaatst in een basic outfit. In een legging kun je vrij bewegen op de schaatsbaan en de fluffy gilet houdt haar warmer. Net zoals Kim is Kourtney dol op doorschijnende tops met lange mouw. 

Nicky Hilton

Met een Proenza Schouler tas aan haar schouder wacht Nicky Hilton in Parijs op een taxi. Een dag bezichtigen doet Nicky het liefst op platte schoenen. Haar voorkeur gaat uit naar hi top Converse in zwart. Daarboven draagt ze een zwarte skinny, gestreepte top en een camelkleurige jas. 

Jessica Alba

Wanneer ziet Jessica er niet stijlvol uit? Jessica heeft een dunne panty aan onder haar skater skirt en een glanzende laars tot haar knie. Daar draagt ze een lichtblauwe blouse op en een ruime trui. Om de kraag hangt een grote ketting met de groene kleur die terugkomt in haar tas. 

Wie rockt de look?

Beeld: getty 

Must reads 👀