Lifestyle

Inspirerende quotes

Het is inmiddels al even 2014 en soms kun je wel wat extra positiviteit gebruiken in je leven. De volgende quotes zijn voor de dagen waarop je niet lekker in je vel zit en een oppepper kunt gebruiken. Hopelijk inspireren de volgende quotes jou. Vergeet niet om je favoriete afbeeldingen en inspiratie in je Pinbook te zetten en het op die manier te delen met andere Girlscene lezeressen!

Lach!
Een van de mooiste dingen die er bestaan zijn lachende mensen. Je maakt iemand z'n dag beter door alleen maar vriendelijk te lachen en bovendien zie je er een stuk mooier uit wanneer je lacht. Waarschijnlijk ken je de uitdrukking 'smile and the world smiles back to you' en dat klopt helemaal.bron


bron


bron

Schoonheid komt van binnenuit
Begin het jaar goed en probeer om goed te zijn voor anderen. Schoonheid zit niet alleen aan de buitenkant, maar dat begrijp je vast wel. Geef iemand (vaker) een compliment of help je moeder met een klus in huis. Als je merkt dat andere mensen blij worden door iets wat jij deed of zei, voel je jezelf ook een stuk beter.


bron

bron


bron


bron


bron


bron

Nieuw jaar, nieuw begin
Voor veel mensen is een nieuw jaar als een nieuw begin waarin je met een schone lei begint. 2014 betekent nieuwe kansen, nieuwe mogelijkheden en nieuwe ervaringen. Het leven gaat door, dus houd niet te veel vast aan het verleden en kijk naar de toekomst.


bron
 


bron


bron


bron


bron


bron

Positieve gedachten
Juist wanneer je een dip hebt is het moeilijk om positief te denken. Hopelijk helpt het volgende om meer positieve gedachten te krijgen! Door positief te denken krijg je meestal een veel beter gevoel (bij jezelf).


bron


bron


bron


bron


bron

Wijze woorden
Soms heb je alleen wijze woorden nodig als je niet lekker in je vel zit.


bron


bron


bron
 


bron


bron

Welke quotes of afbeeldingen inspireren jou?