Celebs

Celebrities met ear cuffs

Een accessoire die helemaal on trend is en die steeds vaker wordt gespot op de catwalk? Dat is de ear cuff. Tegenwoordig hoef je het echt niet te houden bij een simpele oorbel, het mag allemaal wat extremer. Ze geven hetzelfde effect als de statement ketting, maar dan in je oor! Ook de celebs zijn er dol op, Girlscene laat zien hoe zij de ear cuffs dragen. Are you ready for an ear party?! 

De ear cuff is misschien niet gloednieuw -we spotten deze accessoire al een tijdje- maar het is wel één van de populairste accessoires van dit moment. Het grootste voordeel van de ear cuff is dat je binnen no time een andere look creeërt, en je hoeft er niet eens gaatjes voor te hebben! Dus heb je zin om je outfit een beetje spannender te maken? Wil je er net even die edge aan geven? Dan is de ear cuff iets voor jou.

Laten we nu even kijken hoe de celebs deze accessoire combineren. 

Diane Kruger


Diane geeft haar ietwat brave outfit net wat meer edge met haar ear cuff. 

Alicia Keys


Alicia's ear cuff is goed te zien door haar hairdo. Het is de eyecatcher van haar outfit! 

Ke$ha


Ke$ha gaat voor een wat extreme ear cuff, zoals we van haar gewend zijn. De gouden sterretjes volgen de randen van het oor.

Kat Graham


The Vampire Diaries-actrice kiest voor een bling ear cuff (helaas een beetje blurry, maar we kunnen 'm wel zien) die goed past bij haar andere oorbel. 

Miley Cyrus


Miley's ear cuff geeft haar outfit net even wat meer edge

Jessica Alba


Jessica Alba gaat voor een bling bling ear cuff die zeker niet onopvallend is. 

Nicole Richie


Nicole Richie's extreme outfit (in positieve zin) vraagt om bijpassende accessoires, zoals deze eyecatching ear cuffs. 

Sienna Miller


Sienna Miller matcht haar ear cuff met een accessoire in haar lokken. 

Emma Watson


Emma Watson heeft een braaf imago, maar ze probeert eens een stoere ear cuff om haar look iets specialer te maken. 

Jennifer Lawrence


Voor meiden met een pixie is een ear cuff onmisbaar! Jennifer Lawrence heeft zich ook al gewaagd aan de trend, zij laat haar oor shinen met een opvallende ear cuff. 

Rosie Huntington-Whiteley


Model Rosie Huntington-Whiteley kiest voor een minder opvallend exemplaar en matcht haar bling ear cuff met haar ketting. 

Een andere trend van dit moment is gekleurd haar. Wil jij weten welke celebs hun lokken een kleurtje gaven? Lees dan dit artikel

Tip: Pin je favoriete ear cuff look in je Pinbook, of upload zelf een plaatje waarmee je laat zien hoe jij deze accessoire zou combineren. 

Welke celebrity draagt de ear cuff het best? 

Bron beeld: gettyimages