Beauty

Welk celebrity kapsel past bij jou?

Van de pixie cut van Jennifer Lawrence tot de lange lokken van Kim Kardashian en de haren op schouderlengte van Emma Stone… Welk celebrity kapsel past bij jouw gezicht? Bij ieder gezicht staat een bepaald model en lengte het mooiste. En Girlscene legt uit welk kapsel jou het meeste flatteert! Doe inspiratie op en neem een foto van 'jouw' celeb volgende keer mee naar de kapper voor celebrity waardig haar.

Kort
Jennifer Lawrence ging pixie cut-kort dit jaar en ook Rita Ora en Miley Cyrus besloten om hun haar af te knippen. Kort haar varieert van een pixie cut model tot een lange bob.

Pixie cut

Jennifer Lawrence

Beyoncé, Miley Cyrus, Rihanna en dus ook Jennifer Lawrence gaan (of gingen) voor de pixie cut. Wat hebben zij gemeen? Een voller gezicht. En daar gaat het om bij een pixie cut: het flatteert je vooral als je iets vollere wangen hebt, omdat het bij een slank en lang gezicht er eerder artistiek uitziet dan draagbaar.


Voor de gezichtsvormen:
hart, ovaal

Bloempot

Miley Cyrus

Miley rockt de bloempot (lees 'bloempot' met een knipoog). Zij knipte haar haren af op oorlengte. Meiden met een ovaal gezicht hebben het makkelijk, aangezien elke lengte goed staat. Bij een langwerpig gezicht past de Miley ook, als je maar onthoudt dat volume in het haar belangrijk is om het gezicht in balans te houden.


Voor de gezichtsvormen: ovaal, lang, hart en driehoek

Lange bob

Rita Ora

Rita liet haar lokken op de lengte van een lange bob knippen. Dit kapsel staat qua lengte het mooiste bij de meeste mensen. Je kunt het lang en steil laten of krullen om het haar meer body te geven. 


Voor de gezichtsvormen: ovaal, lang, vierkant, hart, driehoek

Middellang
Middellang is het nieuwe lang. Niet alleen celebrities, maar ook bloggers gaan massaal naar de kapper om hun haar korter te knippen. Als de Rita Ora lengte jou te kort is, zijn de volgende kapsels waarschijnlijk wel iets voor jou. Ja, twee centimeter erbij maakt verschil! 😉

Schouderlengte 

Emma Stone


Demi Lovato

Ashley Benson

Wat zo fijn is aan dit kapsel is dat je er veel verschillende kanten mee op kan gaan. Met of zonder pony, steil, krullen of slag… De perfecte stijl voor meiden die overdag van een rommelige en messy look houden en voor een feestje net iets meer moeite willen doen.


Voor de gezichtsvormen: ovaal, lang, rond, vierkant, hart, driehoek

Lang
De meeste meiden kiezen voor lang haar. Kim Kardashian draagt het haar nu iets korter en steil, net zoals Shay Mitchell van Pretty Little Liars. Een andere celebrity die haar lokken lang – en golvend – heeft is Vanessa Hudgens. 


Kim Kardashian


Vanessa Hudgens

Wat betreft lang haar zijn er grofweg twee verschillende opties om het te stijlen: Victoria's Secret slag/krullen of de manier hoe Kim Kardashian haar haren doet. Nonchalant is in, dus meer dan een spray die het haar textuur geeft heb je niet nodig. Zet eventueel extra krullen met een tang of maak het steiler als je dat liever hebt.


Voor de gezichtsvormen: ovaal, rond, hart, driehoek

Tot slot nog een paar tips…
Pony or no pony? Girlscene vertelde je daar een paar jaar geleden meer over. Overleg met je kapper wat bij jou het beste staat. Iemand met een hartvorming gezicht kan namelijk beter een schuine pony nemen, terwijl een rechte pony mooi staat bij een ovaal gezicht. 

Kort tot halflang haar staat het mooiste bij een langwerpig gezicht.

Heb je een ronde vorm? Ga dan voor volume bovenop en een kapsel dat qua lengte onder je kin valt. 

Als je een vierkant gezicht hebt en lang haar wilt, kun je het beter vanaf de kaak naar beneden in laagjes laten knippen.

Zorg voor breedte of volume bij de kin als jouw gezicht hartvormig is.

Pin jouw favo kapsel in je Pinbook.

Welk celebrity kapsel staat bij jou het mooiste? Hoe draag jij jouw haren? Pin het in Pinbook!

Beeld: Reporters en Pinterest
Bron: Isn't it devine, rubriek, beauty.excite, the perfect you