Fashion

Girlscene blikt terug: 2013 (deel 2)

Time flies when having fun! 2013 is alweer ten einde. Wow. Is het echt alweer een jaar geleden dat we champagne dronken op een mooi 2013? We hebben het gevoel dat 2013 nog maar net begonnen is, maar niets is minder waar. Het afgelopen jaar hebben we weer heel veel mooie dingen mogen doen. Van persreisjes tot interviews en van taartjes eten producten testen. We zetten de hoogtepunten van ons Girlscene-jaar graag voor je op een rijtje. Gisteren hebben jullie het eerste deel al gezien, vandaag gaan we verder met het tweede deel van 2013.

Petra op Malta

Het leek er even op dat Petra haar stageperiode bij Girlscene zou afsluiten in Disney, maar een week later vloog ze nog even voor Girlscene naar Malta, om daar de Isle of MTV bij te wonen. Lucky Petra!

Emma is officieel freelancer!

Emma liet zich van de zomer bij de Kamer van Koophandel inschrijven als zelfstandige. Wohooo, je eerste eigen 'bedrijf' Em! Op heel veel mooie opdrachten (en een lange freelance periode bij Girlscene!).

Bye bye Danique!

Danique vertrok in juli voor een weekje naar Portugal met haar vriendengroep. Dag Danique HAVE FUN!

1,2,3 Test

Er worden op de redactie niet alleen beautyspulletjes getest, we testen ook Nintendo's en laptops en dat nemen we heel serieus (meestal doen we dat overigens thuis, na kantoor, maar dat is natuurlijk niet zo leuk voor de foto).

Danique's nieuwe haar

Danique liet zichzelf nieuw haar (extensions) aanmeten en het staat haar prachtig! Fake it till you make it ;-). In celebville is er bijna niemand zonder extensions te vinden, waarom zouden wij er dan geen gebruik van kunnen maken?

WARM!

Van de zomer was het warm op de redactie! Die hittegolf zorgde voor heel veel zweet, omdat vanaf een uurtje of 11.00u tot een uurtje of 18.00u de zon pal op ons bureau staat. We hebben dan ook heel veel koude drankjes gedronken om niet te bezwijken door de hitte. Van Coca Cola tot Starbucks.

Annemerel's hardloopzomer

Annemerel liep afgelopen zomer heel erg veel hard, dat doet ze normaal ook wel, maar dit keer trainde ze voor de marathon in New York. Daarom gingen haar hardloopschoenen overal mee naartoe en dus ook naar Parijs. Ooooooooh, is het alweer bijna zomer?

Danique's verjaardag

Danique was jarig in augustus en kreeg van Emma een cadeautje, cupcakes gemaakt van komkommer! Gelukkig had Danique zelf een zelfgemaakte oreotaart meegenomen, smaakte een stuk lekkerder dan die stukjes komkommer van Emma.

Dag Fleur, hallo Renée

Fleur nam aan het eind van de zomer afscheid om verder te gaan met haar master, maar we kregen er Renée voor terug. Welkom Renée!

Rijstwafels

Jullie denken dat wij op de redactie alleen maar taart en cupcakes naar binnenwerken, maar stiekem zijn we gewoon keihard verslaafd aan rijstwafels. Annemerel eet ze droog met een beetje extra zeezout, Emma eet ze met pindakaas en Danique lust wel een laagje Nutella op haar rijstwafel. 

Danique's grote verhuizing

Danique zette afgelopen jaar een hele grote stap. Zij ging nadat ze jarenlang in Amsterdam woonde, verhuizen naar Leiden, waar haar vriend woont. Haar nieuwe werkplek (als ze niet in Amsterdam op kantoor is dan), ziet er in ieder geval prachtig uit!

Danique interviewt Katy Perry

Eind september vloog Danique naar Berlijn om daar niemand minder dan Katy Perry te interviewen. Op de redactie waren we absoluut niet jaloers. We herhalen, we waren NIET jaloers. Of misschien een heel klein beetje? Het interview nog eens lezen, je leest hem hier.

Emma's metamorfose

Emma zette eind september de schaar in haar lange blonde haren en ging voor een blonde bob. WE LOVE IT!

Twerk it, Twerk it!

Twerken was dankzij Miley een hot topic het afgelopen jaar, ook op de redactie hebben we het uitgeprobeerd. Zonder veel succes overigens.

KOUD!

Zo warm als het van de zomer op kantoor was, zo koud werd het in oktober (en die kou maken we nog dagelijks mee). Enkel glas is a bitch. Gelukkig kan Annemerel zich verstoppen onder en in haar sjaal en hebben we allemaal vesten en sjaals op de redactie liggen voor 'noodgevallen' (die zijn er dagelijks). Ook haalden we af en toe een Pumpkin Spice Latte bij Starbucks, word je ook heel erg warm van. Renée is meer van de frappuccino's, die trekt dan gewoon nog een extra vest aan.

Annemerel's New York Avontuur

Eind oktober vloog Annemerel naar New York om daar de marathon te lopen voor dance4life. Zo gaaf! Ze liep de marathon in een tijd van 4.05.35 en wat was ze blij toen ze na ruim vier uur eindelijk mocht wandelen in plaats van hardlopen, zo'n marathon voel je wel in je benen ;-).

Primark

2013 was het jaar van de Primark openingen. We waren onder andere bij de opening in Zoetermeer en Eindhoven. Ook zijn we meerdere keren met lezeressen gaan shoppen bij Primark. Geen verkeerde prijs om te winnen lijkt ons!

Danique & de persdagen

We hebben heel veel persevenementen, helaas kunnen we nooit overal naartoe (want dan zouden we geen tijd voor het schrijven overhouden), maar tijdens de persdagen die twee keer per jaar plaatsvinden racet Danique van hot naar her. Een week lang houden PR bureau's een soort van 'open dag' waarin ze de nieuwe producten voor het komende seizoen aan de pers presenteren. We vinden er vaak de coolste items en na een weeklang persdagen afstruinen zijn we hebberiger dan ooit.

Tyler Ward

Renée mocht YouTuber Tyler Ward interviewen! Van tevoren was ze best zenuwachtig, maar het ging hartstikke goed en het was heel erg leuk!

EMA's

De EMA's waren dit jaar in Amsterdam en zowel Danique, Emma als Annemerel bezochten de show. Wat een super gave ervaring was dat! We hebben Katy Perry, Miley Cyrus en Icona Pop van heel dichtbij zien optreden. Annemerel stond zelfs langs de rode loper en kon Miley Cyrus op 10 centimeter na aanraken. Groupie Alert!

1,6 miljoen unieke bezoekers per maand!

Girlscene bereikte in november de 1,6 unieke bezoekers per maand. WOW! Dankjewel voor al jullie bezoekjes meiden!

Danique in Londen

Danique vloog naar Londen voor een preview van de nieuwe Primark collectie! Er moest natuurlijk een kopje koffie bij Costa gedronken worden, de lekkerste koffie van Groot Brittanië!

Danique's baby

Nee, Danique is niet zwanger, rustig maar! Ze heeft samen met haar vriend een katje gekocht, hoe schattig is 'ie! Begin 2014 mag ze hem ophalen.

Merry Christmas!

Merry Christmas!!!!!!!!! Wat vinden jullie van onze kerstkaart, in navolging van onder andere The Kardashians ;-). 

Dit was alweer het einde van het overzicht van 2013. We hebben – zoals je waarschijnlijk wel gezien hebt – een prachtig jaar gehad waarin we niet hebben mogen klagen. We kunnen alleen maar wensen dat 2014 net zo mooi mag worden. Ontzettend bedankt voor al jullie bezoekjes, likes, comments en mailtjes, zonder jullie zouden wij ons werk niet kunnen doen. THANK YOU!!!

Een fijne jaarwisseling & een super FABULOUS 2014!

Liefs,
Girlscene