Fashion

Shopping: Lovely Sweatshirts

Thank god it’s Friday! Het weekend staat voor de deur en we kunnen wel wat inspiratie gebruiken. Tijd voor een flinke dosis fashion van onze grote zus Fashionscene.nl. Zij zetten iedere vrijdag weer een fashionable artikel voor je klaar waar ze de nieuwste trend of musthave uitlichten. Deze week: talky sweatshirts!

Als er iets is waar we in de koude wintermaanden bij zweren, zijn het wel warme truien en sweatshirts. Uiteraard willen we wel hip voor de dag komen en dus kiezen we voor een sweatshirt met tekst (talky sweatshirt), want ja, die zijn helemaal on trend! En dan vooral de sweaters in een grijze of burgundy kleur.


Daphne

Fashionscene’s Emma, Tess, maar vooral Daphne zijn fan van de sweatshirts. Daphne draagt haar sweatshirt het liefst met een beanie, leren broek en dr. Martens. Tess combineert haar sweatshirt met een spijkerblouse die ze onder de trui draagt, zodat je alleen het spijkerkraagje en stukjes van de mouwen ziet. Emma draagt haar sweater met een girly zwart rokje en bohemian hoed. Uiteraard met matching (burgundy) lipstick. Sweatshirts met tekst zien we al veel voorbij komen en vooral bepaalde slogans of woorden zijn populair zoals: Boy Londen, GEEK, Homies en Obey. Nu zijn er enorm veel soorten sweatshirts dus de keuze is reuze. Waar wij fan van zijn? Sweaters met een sporty tekst en de VOGUE-sweater.


Emma


The Darling – The Darling


Daphne


NellyNelly


Tess


H&MNelly


Daphne


ASOSNelly

Wat voor sweater draag jij deze winter? Welke vind jij het leukste?