Lifestyle

10 emoticons die zouden moeten bestaan

Whatsapp is lekker makkelijk communiceren, maar het risico is wel dat dingen verkeerd worden begrepen. 'Dat lijkt me niet zo'n goed idee' komt heel bot over, terwijl 'Dat lijkt me niet zo'n goed idee ;-)' weer heel anders opgevat wordt. Emoticons zijn inmiddels onmisbaar geworden, hoe moet je anders dan met een hartje (of duizend) uitdrukken dat je van iemand houdt?! Helaas ontbreken er volgens ons een paar emoticons. Waar is bijvoorbeeld de middelvinger emoticon?

1. De kots emoticon


De kots emoticon hebben we gewoon nodig. Als we iets te veel hebben gedronken (oeps!) bijvoorbeeld, of als we iets heel vies vinden. 

2. De middelvinger emoticon

We gebruiken nu de boze smiley om aan te geven dat we het ergens niet mee eens zijn, maar soms kan dat veel beter een middelvinger zijn. Met een middelvinger weet je meteen waar het op staat. 

3. De emoticon met bril


Er bestaat nu wel een smiley met een zonnebril, maar wat nou als je keihard zit te studeren en wil aangeven dat je niet mee uit kan? En wat als je bij de opticien zit? Of als jij (als brildrager) jezelf in een emoticon wil uitdrukken? Precies, alle reden om een emoticon met bril nodig te hebben. 

4. De unicorn emoticon


Iedereen heeft unicorns in zijn leven nodig. Need we say more?

5. De fingers crossed emoticon


We kunnen eigenlijk niet geloven dat de fingers crossed emoticon nog niet bestaat. Vriendin: 'Hoe is je toets gegaan'. Jij: '*fingers crossed emoticon*'

6. De dinosaurus emoticon


De dinosaurus emoticon is heel veelzijdig. Als je honger hebt kun je hem gebruiken, maar ook als je zó boos op iemand bent dat je iemand wel rauw lust. 

7. De popcorn emoticon


De chocoladereep hebben we al (thank god), maar de popcornbak missen we nog. We houden vaak genoeg movie nights en gaan regelmatig naar de film, dus waar is de popcorn?!

8. De emoticon met baard


Het is nu nog niet mogelijk om uit te drukken dat je straks les hebt van de leraar met de baard, en wij vinden dat daar wel eens verandering in mag komen. 

9. De moustache emoticon


Een moustache emoticon hebben we gewoon nodig. Punt. 

10. De kaas emoticons


Wij Nederlanders zijn echt kaaseters, dus voor ons is de kaas emoticon écht onmisbaar.

Welke emoticon mis jij het meest? 

Bron beeld: buzzfeed