Fashion

Shopping: winterse handschoenen

Redactie

Thank god it’s Friday! Het weekend staat voor de deur en we kunnen wel wat inspiratie gebruiken. Tijd voor een flinke dosis fashion van onze grote zus Fashionscene.nl. Zij zetten iedere vrijdag weer een fashionable artikel voor je klaar waar ze de nieuwste trend of musthave uitlichten. Deze week: winterse handschoenen!

Het wordt langzamerhand ijzig koud en wij, als ware fashionista's, willen er ondanks de winterse buien toch fashionable uit blijven zien. Wij gaan deze winter voor comfy, modieus en warm. Maar daar zijn wel warme handschoenen voor nodig, want wij haten koude handjes. Daarom koos Fashionscene de leukste handschoenen voor je uit. Fashionable én warm!


bron


bron

Helemaal on trend ben je met lange leren handschoenen tot voor of net over je elleboog. Bloggers als Kayture, The Blonde Salad en Fashionvibe zijn fan, net zoals Fashionscene’s Emma. De lange leren handschoenen houden je lekker warm en zijn vaak gemaakt van echt leer. Hier hangt een hoger prijskaartje aan, maar dan heb je wel wat. Ook zijn er nepleren handschoenen te koop maar vaak is de kwaliteit hiervan slechter en gaan de handschoenen snel kapot. Hou je wel van een beetje stoer en rock? Ga dan voor korte leren handschoentjes met studs!


Mango –  H&MASOS


bron

Heerlijk warm, maar iets minder praktisch zijn wanten. Ze zijn echter perfect voor lange fietstochten door koud en vies weer. Helemaal als ze aan de binnenkant warm en fluffy zijn. Wil je met de trend mee gaan? Kies dan voor fake fur wanten of de lammy wanten die in de shopping staan.


ASOS – H&MNew Look

Supercute zijn de dierenwanten. Het begon vorige winter al met veel dierenmutsen met honden- en kattengezichtjes maar deze winter zijn ook de dierlijke handschoenen helemaal hip. Trekken de schattige dierengezichtjes je niet? Ga dan voor een dierlijk printje zoals Fashionscene’s Daphne. Zij shopte de handschoenen van Nelly die in de shopping staan en combineerde het met een mooie winterse outfit. 


bron

Nelly – Zalando – H&M


Daphne 

Wij kwamen tijdens het shoppen ook veel handschoenen tegen die niet in een categorie vallen maar gewoon leuk zijn! Zoals handschoenen met diamanten en stenen die je outfit net dat vleugje extra geven. Happy shopping ladies!


Mango – ASOS – H&M  

Wat voor handschoenen draag jij deze winter?

Must reads 👀