Beauty

Haar tutorials voor meiden met grote oren

Aan haar inspiratie artikelen geen gebrek, maar een onderwerp dat Girlscene niet behandeld heeft is haar tutorials voor meiden met grote(re) oren. Zeker als je dunne lokken hebt, steken oren af en toe er doorheen. Zit je hier absoluut niet op te wachten? No problem, want met bepaalde haarstijlen voorkom je dit. Je bent niet de enige die hiermee te maken heeft, daarom selecteert Girlscene verschillende tutorials voor je.

Gebruik allereerst producten die het haar vol maken en een strong hold hebben. Het is heel leuk om een kapsel in elkaar te zetten en elk plukje netjes neer te leggen, maar uiteindelijk wil je er de hele dag of avond van genieten. Kies daarom voor mousse en haarspray om het haar textuur te geven. Probeer een texturizing of sea salt spray als je geen droog haar hebt, aangezien dit ervoor zorgt dat je haar minder glad wordt en hierdoor blijft je haar beter zitten gedurende de dag. Bovendien heb je mazzel als je krullend haar hebt, omdat grote oren dan minder opvallen als je haar eroverheen valt. 

Vlechten
Helemaal in (nog steeds!) en een goede manier om je oren te bedekken: vlechten.


bron

Ga voor messy hair en bedek tegelijkertijd je oren met een vlecht die je aan een kant van je schouder draagt. Pin je haar in place om te bedekken wat je niet wilt laten zien. Deze haarstijl is nonchalant, hip en simpel.

Paardenstaart
Wie zegt dat je een paardenstaart een no go is?


bron

Start eerst met een zeezout spray of droogshampoo om het haar extra structuur te geven. Maak daarna een paardenstaart en trek de staart extra aan om bovenop volume te creëren. Trek aan de zijkant van je hoofd losse plukken uit de staart en zet het eventueel vast met een schuifspeld. Nonchalant = goed.

Knot
Hetzelfde geldt voor de knot.


bron

Bij voorkeur heb je hier veel haar voor nodig. Zorg dat je haar veel grip heeft en stijl je lokken hoe je wilt dat ze liggen voordat je een knot maakt.
 

Watch on YouTube
 

Watch on YouTube

 

Watch on YouTube

 

Watch on YouTube

 

Watch on YouTube

 

Watch on YouTube


Wat je voornamelijk ziet is dat de oren voor een deel bedekt worden en dat kan in principe met elk kapsel. Je moet er alleen voor zorgen dat het haar mooi over de oren valt en dat je die pluk daarna vastzet met een speldje. 

Welk kapsel vind jij het mooiste? Heb je nog tips?

Bedankt voor de tip, Esther!

Pin jouw favoriete kapsels in Pinbook