Lifestyle

Girls issues: ik ben verliefd op een jongen die bezet is

Trouble in paradise? Girlscene helpt! Heb jij een probleem en weet je niet hoe je het moet oplossen? Vertel je situatie aan Girlscene en wij geven raad. Ruzie met je beste vriendin? Kledingcrisis? Boytrouble?! Die tijd is voorbij met het advies van Girlscene. Vandaag een meisje dat verliefd is op een jongen die bezet is en maar niet over hem heen komt.

Hey Girlscene!

Ik zit zelf al ruime tijd met een probleem. Mijn probleem is dat ik al 1,5 jaar een jongen leuk vindt die nu 2 jaar een relatie heeft. Ik kom maar niet over hem heen en ik zie hem ook bijna elke dag omdat hij in mijn jaar zit. Ik ben echt niet iemand die zijn vriendin gaat afpakken en ik ken haar gelukkig niet persoonlijk, maar ik groei ook niet over hem heen.

Liefs, Mariette


bron

Hi Mariette,

Dat is inderdaad geen prettige situatie en het is goed dat je uit de buurt van zijn relatie blijft. Het is niet een good look om die jongen af te pakken en daarnaast is dat niet eerlijk tegenover zijn vriendin. 

De makkelijkste en meest effectieve manier is om je crush uit je leven te bannen. In jouw geval is dat lastiger aangezien je hem elke dag op school tegenkomt. Verwijder hem van Facebook en wis zijn telefoonnummer. Op die manier is er geen kans om zijn profiel voor de honderste keer te bekijken en is een bericht sturen geen optie meer. 

Hoe ontloop je hem op school? Iemand helemaal ontlopen is niet eenvoudig, maar waarschijnlijk weet je wel op welke (vaste) plekken hij zich normaal bevindt. Uit zelfbescherming kom je zo min mogelijk in zijn buurt, zodat je niet telkens met hem geconfronteerd wordt.

En oké, dit is misschien niet heel gemakkelijk, maar word verliefd op iemand anders. Voor veel meiden is dit de manier om over een jongen heen te komen. Sluit het hoofdstuk af voor jezelf en probeer niet aan hem te denken op een romantische en verliefde manier. In het begin was hij al bezet en na anderhalf jaar is hij dat nog steeds, dus richt je pijlen op iemand anders.

Om na anderhalf jaar echt over hem heen te komen moet je misschien streng zijn voor jezelf. Leg je erbij neer dat hij happy is met zijn vriendin en dat het voor jullie op dit moment niet de juiste tijd en de juiste plaats is om samen een relatie te beginnen als dat erin zit. 

Hopelijk is dit verhelderend voor je!

Liefs, 
Girlscene

Inspireer anderen via Pinbook