Fashion

Primark Report: Lena wint €250 shoptegoed!

Je wint niet iedere dag een shopsessie met Girlscene waarbij je 250 euro mag uitgeven aan alles wat je maar leuk vindt bij Primark. Lena was de lucky girl die wél deze prijs won! Niet zo heel lang geleden opende Primark Eindhoven haar deuren en dat gaat natuurlijk samen met een te gekke winactie op Girlscene. Grote winnares Lena won en ging afgelopen dinsdag shoppen met Girlscene's Renée. Lees hier het report!

Zowel de route als de Primark in Eindhoven zelf was voor mij – Renée – niets nieuws. Ik was bij de grote opening en keek toen al mijn ogen uit in het mega filiaal. Wow, de mooiste Primark vestiging waar ik tot nu toe binnenstapte! Ondanks dat Eindhoven niet om de hoek ligt van Amsterdam kreeg ik de kans om nogmaals terug te keren. Deze keer niet voor mezelf of voor Girlscene, maar voor een private shopping sessie met Lena, die haar twee zusjes meenam. De meiden werden als VIPs behandeld of course. Meteen doorlopen bij de paskamers? Check. Grote pasruimte? Check. Oneindig veel items meenemen in het pashok? Jazeker. Meteen geholpen worden bij de kassa? Jep. Shopping money? Dubbel check. We zijn er klaar voor! 

Lena: "Ik weet nog dat ik ’s avonds heel laat in bed mijn mail checkte en toen iets zag wat ik bijna niet kon geloven. Ik had een mailtje van Girlscene gekregen waarin stond dat ik 250 euro shoptegoed had gewonnen bij Primark! Met een glimlach op mijn gezicht viel ik in slaap, om de volgende morgen op dezelfde manier wakker te worden. Aan het ontbijt vertelde ik mijn familie enthousiast wat er die avond ervoor gebeurd was, en iedereen vond het hartstikke leuk voor me. Niets kon mijn dag meer stuk maken en op school was ik super vrolijk. Ook mijn vriendinnen vonden het héél leuk voor me. En we waren het allemaal met elkaar eens: shoppen is leuk, de Primark is leuk, maar gratis shoppen in de Primark? Geweldig!

Na een paar weken gespannen wachten was de grote dag eindelijk gekomen. Ik ging naar Primark! Na lang twijfelen had ik besloten om mijn zusjes Raf en Silke mee te nemen, zodat we er een gezellige zussendag van konden maken! Gelukkig is Eindhoven niet ver weg en konden we door onze privé-taxi (papa en mama haha) naar de Primark gebracht worden. Bij de ingang wachtten we op Renée en na een paar zenuwslopende minuten kon onze shoptrip eindelijk beginnen.

De Primark in Eindhoven is zóó groot! Drie verdiepingen vol met dameskleding en accessoires, en op de vierde verdieping een heren- en kinderafdeling. Het is zo leuk om te doen: alle leuke dingen die je ziet gooi je gewoon in je mandje. We hebben alle hoeken van de Primark verkend, op zoek naar de allerleukste kleding en spulletjes. Met onze mandjes overvol gingen we uiteindelijk alles passen. We mochten gelijk doorlopen naar de allergrootste paskamers en we namen al onze kledingstukken mee. We voelden ons net VIP’s. 🙂

Na het afrekenen kregen we vijf volle tassen vol met geweldige spullen en een super leuke ervaring. Girlscene, hartstikke bedankt, het was echt een geweldige dag!"


Lena, 15 (rechts) en haar 13-jarige tweelingzusjes zijn klaar om te shoppen!


Eerste missie: broeken vinden. Uiteindelijk hebben de ladies hier het beste gescoord, omdat Primark op dit moment veel leuke skinny broeken heeft 


Zie de stapels met broeken… Heaven!


Deze namen Lena's ouders mee naar huis


Sommige items zijn zo populair dat de meeste maten er niet meer tussen hangen. Lena bekeek elke bordeaux rode top om haar maat te zoeken en als snel volgden andere Primark shoppers die de top ook wilden bemachtigen


De schoenenafdeling van Primark Eindhoven is echt geweldig. Er is zoveel keuze!


Cute toilettassen gaan uiteraard mee naar de kassa. Trend van het moment? Gouden shimmer en Ted Baker-stijl tasjes inclusief strik


Lena kiest voor de grote chique variant…


… terwijl haar zusjes deze adorable pyjama spotten tussen de onesies en fluffy huispakken


Ook de cosy socks en pyjama's strepen we van de wishlist


Met halfvolle manden op naar de volgende etage!


De zussen overleggen continu met elkaar. Hier werden de party jurken beoordeeld…


Love it!

Na twee uur winkelen tot we erbij neervielen was het tijd om naar de grote pasruimte te gaan! Deze items gaan in ieder geval mee naar huis:
Oversized rode top die erg mooi staat op een grijze skinny jeans


Hét jasje


Lena twijfelde nog over deze top… Doen of niet?! 


Een van de vele broeken die mee naar huis mochten 😉


En een roze broek, geheel in Girlscene stijl


Lena wilde graag een grijze skinny jeans hebben en heeft er eindelijk één in haar bezit!


Liefde voor Primark pyjama's


Girlscene Renée's favoriet: dark wash denim


€250 shoptegoed welverdiend uitgegeven!


Het was gezellig meiden, geniet van jullie aankopen. 🙂

Ben jij al in Primark Eindhoven geweest?