Winnen

Win: 5x MIPACHA schoenen of krijg 30% kerstkorting! [afgelopen]

Het is geen geheim dat Girlscene gek is op de kleurrijke MIPACHA schoenen! Girlscene's Danique draagt haar roze MIPACHA's met veel liefde en omdat wij jou ook kennis willen laten maken met deze vrolijke schoenen geeft MIPACHA tot zondagavond voor de eerste 150 paar schoenen die besteld worden 30% kerstkorting op de hele collectie. Wil je de gelukkige zijn die een paar MIPACHA schoenen wint? Lees dan verder.


In de fair trade schoenen van MIPACHA zijn Peruaanse kleden verwerkt, waardoor je altijd een uniek paar hebt. Ze worden met de hand gemaakt in Cuzco, een plaats in Peru. En door een paar MIPACHA's te kopen help je de mensen in Cuzco! 10 procent van de omzet gaat namelijk naar de werknemers in het land, hun families en de community. 

Bovendien krijg je tot zondagavond 15 december 30% korting als je één van de 150 personen bent die online een paar schoenen besteld. De kerstkorting geldt op de hele collectie en binnen twee dagen zijn jouw MIPACHA's in huis, inclusief armband en tas. Je betaalt dan €76,97 voor MIPACHA schoenen in plaats van €109,95 en je hoeft geen verzendkosten te betalen!

Ga naar de website van MIPACHA en gebruik vouchercode 'CHRISTMAS' als je afrekent en like MIPACHA op Facebook.

Bajo Top schoenen
Het lage model van MIPACHA.

Turquesa

 

Verde

Azul

Alto Top schoenen
Het hogere model MIPACHA schoenen. Deze zijn fijner om te dragen in het najaar en op milde winterdagen.

Fucsia Gato

Violeta

Azul

We geven ook vijf paar MIPACHA schoenen weg! Wat moet je doen om kans te maken?
♥ Log in op je Girlscene profiel
♥ Like Girlscene en MIPACHA op Facebook
♥ Deel dit artikel op Facebook en/of Twitter
♥ Geef in onderstaand tekstvakje (NIET het reactievakje, maar het tekstvakje onder "win") antwoord op de vraag & vergeet niet je adresgegevens in te vullen + je maat te vermelden:

{@module=postContest id=”407″}