Fashion

Stem op Negin Mirsalehi voor ‘Most Promising Fashion Blog’

Misschien zegt de naam Negin Mirsalehi je niets, maar daar zal snel verandering in komen. In een jaar tijd heeft deze fashion blogger bijna één miljoen (!!!) volgers op Instagram en haar blog groeit met de dag. Waarom? Negin heeft een super goed gevoel voor stijl en post elke dag foto's van haar outfits. Haar succes bleef niet onopgemerkt en afgelopen week is zij in Duitsland genomineerd voor 'Most Promising Fashion Blog'. 

De rising star in de bloggerswereld is Negin Mirsalehi. Een jaar geleden begon ze met outfitfoto's plaatsen op Instagram. Van 8 tot 4 schreef ze haar scriptie, de tijd daarna besteedde ze aan Instagram. Met resultaat, want ze heeft nu bijna een miljoen volgers! Dagelijks krijgt Negin 30.000 likes. 

Het grootste gedeelte van haar volgers komt uit de Verenigde Staten, maar wat velen niet weten is dat zij gewoon uit Nederland komt. Dagelijks legt ze haar leven vast op Instagram en haar foto's zijn een inspiratie voor meiden over de hele wereld. Wat begon als een hobby is uitgegroeid tot een volledige business.

We kunnen niet langer om Negin heen! Onlangs stond ze nog met vier pagina's in Marie Claire, nu is ze genomineerd voor 'Most Promising Fashion Blog'. Omdat zij de enige Nederlandse kanshebber is, willen we haar graag steunen! 

Een paar outfits van Negin: 

Vind je haar stijl ook helemaal geweldig en wil jij dat zij die prijs wint? Stem dan op Negin. Je kunt je stem hier uitbrengen. 

Wat vind jij van Negin? Heb jij op haar gestemd?