News

Gossip Girl(scene) week 50

Roddel(s), speculeren, achterklap, smoezen, achter je rug om praten, laster, kwaadsprekerij. Naja die laatste is wat overdreven, maar wat we willen zeggen is dat we graag wekelijks roddelen. Niet over elkaar, maar over celebs. Zie hier de gossip van deze week! 


Lea Michele lanceerde deze week haar eerste solo single, Cannonball. Het nummer is het eerste nummer van haar album dat op 28 februari in Nederland gelanceerd wordt. Het nummer is geschreven door niemand minder dan Sia. Wat vinden jullie van het nummer?


Britney Spears lanceerde de video voor haar nieuwe single 'Perfume' die van haar album Britney Jean afkomstig is.


Bron beeld: Getty Images

Demi Lovato deed afgelopen week nogal wat heftige uitspraken over haar drugsverleden. Dat Demi in rehab zat voor eetproblemen wisten we wel, maar dat Demi ook ernstig alcohol- en cocaïneverslaafd was wisten we nog niet. Haar verslaving was zo erg dat ze 's ochtends om 9.00u wodka dronk uit een flesje Sprite en dat ze nog geen uur zonder lijntje coke kon. Wowww. Dat hadden we echt niet van Demi verwacht. 


Bron beeld: Reporters

Harry Styles en Kendall Jenner hebben afgelopen week nog meer dates gehad. Kendall en Harry werden samen gespot nadat ze een hotel verlieten in New York en later deze week werden ze ook samen gespot in een Gay Bar. Smoootttth move Harry, op die manier hoeft hij in ieder geval niet om Kendall's aandacht te vechten..


Bron beeld: Reporters

Sarah Jessica Parker speelde ruim 10 jaar lang Carrie Bradshaw in zowel de serie als film van Sex and the City, sinds vorig jaar speelt AnnaSophia Robb een jongere versie van Carrie in The Carrie Diaries. Afgelopen week ontmoetten de twee elkaar voor het eerst. When Carrie met Carrie.


Bron beeld: Getty Images

Miley Cyrus is dit jaar door MTV uitgeroepen tot Entertainer van het jaar. Het is niet de enige titel waar Miley voor genomineerd is, ze is ook nog steeds in de running om persoon van het jaar te worden bij TIME Magazine. Het loont dus wel om je af en toe een beetje te misdragen πŸ˜‰


Bron beeld: Reporters

Het zijn spannende tijden voor Leighton Meester. Niet alleen is ze sinds kort verloofd met Adam Brody, binnenkort maakt ze ook haar Broadway debuut, ze gaat spelen in de productie 'Of Men and Mice' met James Franco. Bye bye Upper East Side, Hello Broadway!

Selena Gomez trad afgelopen weekend op tijdens een Jingle Ball concert, helaas voor haar ging dat niet helemaal goed. Er was iets mis met het geluid en dat kon Miss Gomez niet waarderen, na één van haar nummers zei ze in de microfoon 'What the Fuck'. Oeps, die microfoon stond aan…

Glee's Chris Colfer praat samen met Elmo van Sesamstraat over pesten. Ons favoriete Sesamstraatfiguur en Chris, zoooo cute. En een mooie boodschap natuurlijk.


We schreven laatst al over de zangcarrière van Britney's kleine zus Jamie Lynn, ze lanceerde onlangs haar eerste single. Maar tijdens haar optredens zingt ze niet alleen haar eigen nummers, ze zingt ook nummers van zus Britney, zoals deze akoestische versie van 'Oops I Did It Again'.

Zo, dat waren de showbizznieuwtjes voor deze week, hebben jullie nog wat te roddelen?

xoxo,
Girlscene