Celebs

Victoria’s Secret: A Million Dollar Bra story

Dé modeshow van het jaar is misschien wel de Victoria's Secret show. De bekendste modellen paraderen over de catwalk met de mooiste en duurste lingerie, inclusief de signature vleugels. Angels van dit jaar zijn onder andere onze Doutzen Kroes, Candice Swanepoel, Adriana Lima en Miranda Kerr. Candice had dit jaar de eer om de bekende 'Million Dollar Bra' te dragen. Elk jaar is deze beha weer een hele happening. Wil jij weten hoe de voorgaande Million Dollar Bra's eruitzagen, hoe duur ze waren en wil je andere leuke feitjes lezen? Kijk dan snel verder. 

Kijken jullie ook altijd uit naar de Victoria's Secret show? Wij op de redactie wel. We kijken onze ogen uit (Die beha! Die lokken! Die body's!), we krijgen weer motivatie om de chocola weg te leggen en vaker naar de sportschool te gaan, en we worden meteen vrolijk van de enthousiaste show. Ook is het genieten van de optredens die worden gegeven. Dit jaar zongen Taylor Swift, Fall Out Boy, A Great Big World en Neon Jungle tijdens de lingerieshow. 

Omdat de Victoria's Secret show vanavond op televisie wordt uitgezonden, heeft Stylight.nl een slideshow gemaakt over de beroemde 'Million Dollar Bra', de beha die het absolute hoogtepunt van de show vormt met veel diamanten en edelstenen. Wat is de geschiedenis van de 'Million Dollar Bra' en wie hadden de eer om zo'n beha te dragen? 

Bekijk de slideshow hieronder:

Slideshow door STYLIGHT.nl

De Victoria's Secret show wordt VANDAAG, 24 december, om 22:30uur op Net 5 uitgezonden, niemand minder dan Doutzen zal het presenteren. 


Bron beeld: reporters

Ga jij kijken naar de Victoria's Secret show? Wist jij de weetjes uit de slideshow al? 

Must reads 👀