Lifestyle

Listen: Lea Michele’s eerste single ‘Cannonball’

Na een moeilijke tijd na de dood van haar vriend Cory Monteith, heeft Lea Michele besloten om door te gaan met haar leven. Ze heeft geen aflevering van Glee gemist en Lea is de studio ingedoken om haar eerste album op te nemen. Het album heet 'Louder', de cover is ook al uit. De brunette trapt haar zangcarrière af met de single 'Cannonball'. Ben jij benieuwd naar Lea's allereerste nummer? Luister 'm hier! 

Als je één ding niet over Lea kan zeggen, dan is het wel dat ze een opgever is. De superster heeft een moeilijke tijd doorgemaakt, maar dat heeft haar niet tegengehouden om een album op te nemen. Sterker nog:  door te zingen kan Lea het vreselijke verlies beter verwerken. Wij bereiden ons voor op veel emotionele liedjes. 

Via Instagram maakte Lea de tracklist van 'Louder' bekend. Dit zijn de nummers die je op het album kunt verwachten:
1. “Cannonball” 
2. “On My Way” 
3. “Burn with You” 
4. “Battlefield” 
5. “You’re Mine” 
6. “Thousand Needles” 
7. “Louder” 
8. “Cue the Rain” 
9. “Don’t Let Go” 
10. “Empty Handed” 
11. “If You Say So”
Het album 'Louder' komt op 4 maart 2014 uit. 

“‘I’ve got this new beginning and I will fly I’ll fly like a CANNONBALL’ #CANNONBALL,” schreef Lea op Twitter. Whaaaa, wij hebben zó lang gewacht op de eerste single van Lea. Ein-de-lijk is het zover en kunnen we het liedje grijs draaien op de redactie. 

Luister hieronder naar Lea Michele's single Cannonball:

Watch on YouTube

Nu is het wachten op de bijbehorende videoclip! 

Wat vind jij van Lea Michele's 'Cannonball'? Wat vind je van de tekst? Wil jij het nieuwe album in jouw collectie hebben?

Bron: eonline, hollywoodlife

Must reads 👀