Beauty

8x fijne (budget) mascara’s op een rij!

Test 1, 2, 3… De stapel mascara's om te testen is oneindig op de Girlscene redactie. Daarom is het tijd om alle mascara's onder de loep te nemen en uit te proberen, net zoals de Britse Cosmopolitan redactie deed. Girlscene's Renée reviewt verschillende betaalbare mascara's die je in de drogisterij vindt. Daarna is het aan jou om te oordelen welke mascara het kopen waard is en welke niet. Lees verder voor de foto's!


Rimmel ScandalEyes Rocking Curves – € 12,99
De nieuwe mascara van Rimmel heeft een borstel in de vorm van een gebroken hart. Mede dankzij de vorm worden wimpers gekruld en volumineus.


NYC City Proof – € 3,49
NYC belooft de tot vijf keer meer volume in je wimpers als je de City Proof mascara gebruikt. Het moet resulteren in lange, volle wimpers zonder klontjes. 


Rimmel ScandalEyes Curve Alert – € 12,99
Rimmel lanceert een nieuwe mascara: ScandalEyes Curve Alert die wimpers maximaal krult. Het gebogen borsteltje lift en definieert de wimpers.


Max Factor Clump Defy – € 14,99
Max Factor is hands down een van de beste merken in de drogisterij als het op mascara aankomt. Mac Factor Clump Defy is een droge mascara die de wimpers langer en voller maakt zonder dat je klontjes krijgt. 


Miss Sporty La$h Millionaire all in 1 mascara – € 4,99
Het doel van deze mascara is om de wimpers volume en lengte te geven en de wimpers te separeren. De formule is, net zoals Clump Defy van Max Factor, vrij droog waardoor de mascara minder vlekt op de oogleden. 


Op de foto zijn de wimpers deels afgebroken. Dat ligt niet aan deze mascara. 😉 De kleur is trouwens groen en niet zwart.


Artdeco All in One mascara – €13,95
De best-selling mascara van Artdeco is de All in One mascara. Deze mascara hoort je wimpers voller te maken en te separeren. Qua consistentie is het precies goed. Het is namelijk niet zo nat dat het direct vlekt op je huid, maar het is ook niet zo droog dat je na een maand de mascara niet meer kan gebruiken.


Catrice Glamour Doll Curl & Volume mascara – €3,99
Budget mascara vind je natuurlijk bij Catrice. De Glamour Doll versie maakt je wimpers dikker en voller. Doordat de structuur dik is klonteren wimpers sneller aan elkaar vast, dus daar moet je wel van houden. 


Op deze foto zijn de middelste wimpers nog aan het teruggroeien


Essence The Lash Curler – €3,39
Het borsteltje van The Lash Curler hoort te draaien, maar de mascara die Girlscene kreeg doet dat niet. Deze mascara ligt qua substantie meer aan de droge kant. Het maakt de wimpers langer en geeft iets meer volume. Verder geeft het een vrij natuurlijke look.

Welke mascara vind jij het beste resultaat geven?

Must reads 👀