Food

Warme chocoladetaart in 15 minuten

Irene van I'm fashionstoned maakte een heerlijke chocoladetaart. Het was zo lekker dat ze het niet kon laten om te delen met Girlscene lezeressen. Wat nog beter is, is dat deze taart in vijftien minuten klaar is om gegeten te worden. Hmmm! Je hebt slechts een paar ingrediënten nodig om dit taartje op tafel te zetten. Kijk verder voor het recept.


Benodigdheden: 
– 1 reep pure chocolade
– 2 eieren
– 100 gram boter
– 2 eetlepels bloem
– 3 eetlepels suiker
– snufje zout

Bereidingswijze:
Doe de boter en de chocolade in een kom en laat het smelten in de magnetron (560 Watt in 2 minuten). Ondertussen kluts je twee eieren in een kom en daarbij voeg je bloem en suiker toe totdat het mooi egaal is. Als het chocolade/boter mengsel is gesmolten voeg je het samen met het eimengsel tot een gladde massa. Verdeel het chocolademengsel in schaaltjes en zet de taartjes in het midden van de oven voor circa 12 minuten (200 graden Celsius). De buitenkant is stevig, maar van binnen is het nog vloeibaar. Direct serveren!

Et voilà een heerlijke chocolade taart in 15 min!

Ga je dit recept proberen?

Must reads 👀