News

Victoria’s Secret Angels playbacken ‘I Knew You Were Trouble’

Victoria's Secret Angels moeten niet alleen goed over de catwalk kunnen lopen, fotogeniek zijn en een super strak lichaam hebben, ze moeten ook kunnen playbacken. Na Maroon 5's 'Moves Like Jagger', Katy Perry's 'Firework' en Justin Bieber's 'Beauty and the Beat', playbacken de Angels dit keer 'I Knew You Were Trouble' van Taylor Swift.

In de video playbacken Angels Adriana Lima, Behati Prinsloo, Candice Swanepoel, Lily Aldridge, Alessandra Ambrosio en (natuurlijk) Doutzen Kroes, alsof hun leven er van af hangt.

Jessica Hart, die na de Victoria's Secret Show tegen een reporter gezegd heeft dat ze Taylor Swift niet bij Victoria's Secret vond passen, is NIET in de video te zien. Ze is dan ook slechts een Victoria's Secret Model en geen Angel, dus roddels over het feit dat Jessica Hart ontslagen is, worden door deze video niet bevestigd.

De playbackvideo is ter promotie van de Victoria's Secret Show die volgende week op TV wordt uitgezonden in Amerika. Het is niet de eerste keer dat Victoria's Secret een video waarin de Angels een nummer playbacken ter promotie van hun show gebruiken. Moeten we je geheugen even opfrissen, eerder playbackten de Victoria's Secret Angels onder andere deze nummers.

Firework

Beauty and the Beat

Moves Like Jagger

Dit jaar was het aan Taylor Swift de eer om te zingen op de catwalk terwijl de modellen over de catwalk streden, het is dan ook niet meer dan logisch dat de Angels dit keer een nummer van Taylor Swift playbacken. We presenteren jullie… De Victoria's Secret Angels met 'I Knew You Were Trouble'

Wat vinden jullie van de playback video's van de Angels? Maken jullie zelf ook wel eens dit soort video's (wellicht niet in je ondergoed, haha), welk nummer playbacken jullie het liefst voor de spiegel?

Must reads 👀