Beauty

10x handcrèmes voor de winter

Een van de meest gebruikte verzorgingsproducten in de winter op de redactie van Girlscene is handcrème. De koude lucht buiten en de verwarming binnen is niet goed voor het vochtgehalte van de huid. Daarom blijven we smeren, smeren, smeren met onze favoriete crèmes. Ben je benieuwd welke handcrèmes standaard naast ons staan tijdens het werken? Girlscene zet het op een rij. 


Lancaster Aquamilk – € 14,85 (75 ml)

Dit is de nieuwe favoriete handcrème van Girlscene's Danique. Gebruik op je handen en nagels en je hebt heerlijke zachte handen.

Verkrijgbaar bij de parfumerie.


Palmer's Fast Absorbing Hand Cream – € 3,39 (60 gr)

Palmer's handcrème is dik en stevig. Het voedt de huid en is daarom erg geschikt voor droge handen. De verzachtende ingrediënten zijn pure cacaoboter, urea en glycerine.

Verkrijgbaar bij de drogisterij.


Palmer's Intensive Relief Hand Cream – € 3,89 (60 gr)

Zijn je handen zo droog en geïrriteerd dat ze jeuken? Probeer dan Palmer's Intensive Relief Hand Cream. De handcrème is geurloos in tegenstelling tot bovenstaande Palmer's crème.

Verkrijgbaar bij de drogisterij.


Herôme Daily Protection – € 6,50 (75 ml)

Girlscene schreef eerder al over Herôme handcrèmes. Door SPF 8 beschermt de crème ook tegen de stralen van de zon.

Verkrijgbaar bij de drogisterij en parfumerie.


Kruidvat Intensieve Handcrème – € 1,99 (100 ml)

Op zoek naar een lichte, maar goed verzorgende handcrème voor overdag? Deze betaalbare crème is favoriet van Girlscene's Renée.


HEMA natural hand cream – € 2,60 (75 ml)

Een natuurlijke verzorging voor de handen in een kleine verpakking. Ideaal voor in je tas onderweg naar school of werk!


Yves Rocher handcrème met cacao & pistache – € 1,95 (75 ml)

Houd je van een crème met een lekkere geur? Deze van Yves Rocher ruikt naar cacao en pistache en trekt snel in de huid.


L'Occitane smoothest caress handcrème – € 7,50 (30 ml) 

Op Girlscene kon je al eerder lezen over de crèmes van L'Occitane. De crème wordt nog steeds gebruikt en is inmiddels bijna op. Breng het aan als je handen heel droog zijn en/of voor het slapen.


Soap & Glory Hand Food

Oké, dit is niet helemaal eerlijk. Soap & Glory is niet in Nederland verkrijgbaar, maar mocht je de kans krijgen om deze handcrème op te pikken in Engeland: zeker doen! De zoete geur is erg lekker en de crème trekt het snelste in van allemaal. Girlscene's Renée neemt er standaard eentje mee als ze in Londen is.


Anatomicals hand cream – € 4,11 (100 ml)

Een order aan het plaatsen bij ASOS? Neem dan ook deze handcrème van Anatomicals mee. De tube bevat 100 ml en kost iets meer dan 4 euro, dus een prima budget optie! 

Wat is jouw favoriete handcrème?