News

Koop een M.A.C. lipstick en steun Orange Babies

Hoe fijn is het als je een mooi lippenstiftje kunt kopen en daarmee ook een goed doel steunt? M.A.C. Cosmetics maakt dit mogelijk, het merk steunt Orange Babies met de opbrengst van de Viva Glam collectie. Vandaag overhandigde M.A.C. een gigantische cheque aan het goede doel tijdens een intiem ontbijt. Girlscene's Danique was erbij!

Vanochtend was Danique te vinden bij een persontbijt van Orange Babies en M.A.C. Cosmetics. In het chique Andaz hotel in Amsterdam kwamen BN'ers, pers, sponsoren en relaties bijeen voor een bijzondere Cheque Donatie. Het ontbijt stond in het teken van World Aids Day (wat op 1 december plaatsvindt). Zowel Orange Babies als M.A.C. Cosmetics zijn nauw betrokken bij de preventie van Aids. 

Tijdens het event werd een documentaire over Orange Babies getoond. Fiona Hering is eerder deze maand naar Namibië (de nieuwe locatie waar het Countdown to Zero project zal worden voortgezet) gegaan om deze documentaire op te nemen.

Maar het ging allemaal om de cheque donatie van M.A.C.! Vorig jaar doneerde het merk nog €115.000, dit jaar was het bedrag nog meer. M.A.C. overhandigde een cheque ter waarde van €150.000,- aan Orange Babies in Afrika om het Countdown to Zero programma voort te zetten. Orange Babies is in Afrika actief om de overdracht van hiv van moeders op baby's te voorkomen. 

Natuurlijk waren ambassadeurs Fiona Hering, Natasja Froger en Jeroen van Koningsbrugge erbij om samen met Orange Babies directeur Baba Sylla, en mede oprichters John Kattenberg en Stef Bakker de cheque in ontvangst te nemen. Baba Sylla: 'Voor de vijfde keer ontvangen wij een geweldig bedrag van M.A.C. Cosmetics waar wij zoveel goed werk mee kunnen verrichten. Het motto van Orange Babies is ‘Celebrate Life’. Dit motto wordt mede mogelijk gemaakt door de M.A.C make-up artists die zicht inzetten voor de verkoop van Viva Glam. Het ontroert mij dat zoveel mensen zich inzetten voor de stichting.’ 

Deze donatie maakt het mogelijk dat Orange Babies hun projecten in Afrika kan voortzetten. Maar die gulle donatie kon niet gedaan worden zonder jou! Elk jaar doneert M.A.C. op jaarlijkse basis de opbrengt van haar Viva Glam collectie. 

Met één lipstick kun je al een verschil maken! 
Draag bij aan de donatie van volgend jaar, kijk hier voor de Viva Glam collectie.

Heb jij al iets van Viva Glam? Steun jij Orange Babies?