Winnen

Win: Sony Xperia Z1 met Kakhiel met #makecrap [afgelopen]

Heb jij Kakhiel al overspoeld met jouw crap deze week? Afgelopen maandag riepen we je op om mee te doen aan de crap challenge van Kakhiel via de site morecrap.nl. We hebben inmiddels al heel wat geniale crap voorbij zien komen, maar de actie duurt nog tot en met zondag. Vandaag is het thema 'pranks'. En het leuke is, je maakt vandaag niet alleen kans om een Sony telefoon te winnen via morecrap.nl, maar ook via Girlscene.nl! Lees snel verder hoe je hier kans op maakt.

Op morecrap.nl vind je sinds maandag iedere dag een nieuwe opdracht van Kakhiel, Nederlandse grootste crap-koning. Kakhiel roept je op om iedere dag crap te maken aan de hand van het door hem bedachte thema. Vervolgens deel creatieve maaksel via sociale media (Twitter, Vine en Instagram) en gebruik je de hashtag #morecrap. Hoe slechter, hoe meer Kakhiel het zal waarderen. Zoals hij zelf zegt: 'Het gaat om crap natuurlijk, dus dan mag het ook vrij crappy zijn. Ik vind het niet de bedoeling dat mensen dingen gaan insturen waar ze de hele dag aan gewerkt hebben, hoe mooi dat ook mag zijn. Het moet echt vluchtig, alsof het in een halve minuut gemaakt is.' Je maakt iedere dag kans op een mooie prijzenpakket bestaande uit eeuwige roem, een Sony telefoon en een crappy cadeau van Kakhiel. 

Het thema van vandaag is 'pranks'. Het is dus de bedoeling dat je een grap uithaalt met je vriendinnen/vader/moeder/broertje/zusje. Denk bijvoorbeeld aan een prank call! Hieronder zie je een video waarin YouTuber Sam Pepper telefoongrappen uithaalt. Be inspired! 

Vandaag werkt Girlscene samen met Kakhiel en morecrap.nl en mag Girlscene, naast de telefoon die Kakhiel & morecrap.nl iedere dag al weggeven, mogen wij ook een Sony Xperia Z1 ter waarde van €649,- weggeven.

Over de Sony Xperia Z1
De Sony Xperia Z1 is een smartphone die volledig water en vuildicht is. En als we zeggen volledig, dan bedoelen we ook volledig. Je kunt deze telefoon met een gerust hart in een zwembad gooien of onder de kraan houden, die telefoon overleeft het wel. Geloof je ons niet? Kijk dan even naar de videoclip van Avril Lavigne waarin ze haar rinkelende telefoon uit een vaas met water haalt. Met deze telefoon kun je genoeg crap maken als je wil, hij is zowat unbreakable.

Maar dat is niet het enige dat de telefoon speciaal maakt, de telefoon heeft daarnaast een super goede camera met wel 20,3 megapixels. De camera maakt gebruik van hetzelfde systeem als de normale digitale compactcamera's van Sony. Verder kan de telefoon natuurlijk alles wat je van een telefoon verwacht, bellen, sms'en, whatsappen, instagrammen, twitteren en… moeten we je nog meer vertellen?

Wat moet je doen om kans te maken op de Sony Xperia Z1 van Girlscene?

1. Ga naar morecrap.nl en schrijf je in (als je dat nog niet gedaan hebt)

2. Maak crap in het thema van vandaag: pranks

3. Upload je crap (houd bijvoorbeeld een klasgenoot voor de gek) op jouw social media kanalen (Twitter, Vine of Instagram) met de hashtags #morecrap en #GirlsceneNL, om meer kans te maken op de prijs, plaats je jouw kans op meerdere kanalen.

4. Reageer hieronder in het winformulier met je naam, adresgegevens en je socialmedia kanalen waar we jouw crap kunnen vinden.

5. Keep your fingers crosssssed!

{@module=postContest id=”400″}