Beauty

10x celebs met pixies

Celebrities lijken niet bang te zijn voor de schaar. Aan de lopende band worden lange haren in hippe pixies geknipt. Is het voor hen natuurlijk ook wel een stukje makkelijker om die lange haren terug te krijgen, een paar extensions erin en er is niets meer te zien van de korte coupe. We showen je vandaag de tien leukste pixies van de celebs.

Miley Cyrus schokte vorig jaar zomer iedereen door haar Miley Bun af te knippen, sindsdien rockt ze verschillende korte kapsels, dit is één van onze favorieten.

Rihanna heeft de ene dag een lange bos rode krullen, de volgende dag heeft ze een korte pixie, het staat haar allebei even goed.

Jennifer Lawrence is als één van de laatste celebs toegetreden tot de pixie chicks, we moesten er even aan wennen (Redactrice Emma – groot fan van Jennifer – moet nog steeds huilen als ze het ziet), maar we vinden het haar nu toch wel cool staan.

Anne Hathaway knipte haar haren kort voor haar rol in Les Miserables, inmiddels is het alweer een stuk langer, maar haar lange haren heeft ze nog steeds niet terug. Onlangs gooide ze ook een berg blondeer in haar haren, de transformatie is compleet.

Michelle Williams kennen we bijna alleen maar met een korte coupe, van half-kort, tot kort-kort, Michelle kan het allemaal even goed hebben.

Jennifer Hudson heeft ook nog niet zo lang geleden de schaar in haar lange haren gezet. Ze ziet er prachtig uit met haar pixie cut.

Girls-actrice en schrijfster en bedenkster Lena Dunham staat bekend om haar fabuleuze korte koppie.

Charlize Theron heeft al meerdere keren haar haren kort geknipt voor een rol, afgelopen jaar schoor ze haar haren weer af voor een filmrol, inmiddels zijn we een jaar verder en heeft Charlize een hele mooie pixie.

Model Coco Rocha knipte afgelopen zomer haar lange haren in een pixie. Sheeeee's rocking it.

Actrice Ginnifer Goodwin kijkt niet heel vrolijk, maar daar heeft ze naar ons idee geen reden voor, haar korte kapsel staat haar namelijk super goed!

Welke pixie is jouw favoriet?

Bron beeld: Reporters