Lifestyle

Hot/Not: Jamie Lynn Spears nieuwe song + video

Weten jullie nog dat Britney Spears een kleine mini-me had. Het leek er even op dat Jamie de nieuwe Britney zou worden, toen ze de titelrol in de Nickelodeon serie Zoey 101 speelde. Maar toen gebeurde er iets dat het leven van Jamie voorgoed veranderde. In 2007, op zestienjarige leeftijd raakte Jamie Lynn zwanger. Zes jaar was Jamie buiten de spotlights, maar nu is ze terug.

Toen Jamie zwanger raakte in 2007 verloofde ze zich met haar vriend Casey Aldridge. Deze relatie hield niet lang stand, toen ze in de zomer van 2008 op 17-jarige leeftijd beviel van haar dochter Maddie ging de relatie snel achteruit. 


Bron beeld: Twitter

Inmiddels zijn we vijf jaar verder, is Jamie's dochtertje 5 jaar oud en gaat ze naar school. Tijd voor Jamie dus om ook weer aan het werk te gaan. Het afgelopen jaar werkte ze onder andere samen met grote zus Britney voor Brit's nieuwe album (dat volgende week uitkomt) daarnaast heeft ze gewerkt aan haar eigen album dat binnenkort moet verschijnen. Haar eerste single 'How Could I Want More' werd deze week gereleased en is in Amerika een hit op iTunes.

Ok, voor we verder gaan met ons verhaal, bekijk eerst de clip maar eens…

Wat valt jullie op aan het nummer en de clip? Hoewel Jamie qua uiterlijk duidelijk het zusje van Britney is, is haar muziek en kledingstijl een wereld van verschil met Britney. 

Moeten we je geheugen even opfrissen.. Dit is Britney's nieuwste single en video 'Work B**ch..

Het zou qua leeftijd iets meer voor de hand liggen wanneer de rollen omgekeerd waren. Jamie als sexy bitch en Britney als volwassen country zangeres. Maar hé, sinds wanneer moet je altijd voor de hand liggende keuzes maken? Jamie bewandelt op dit moment duidelijk een pad dan haar oudere zus en wij zeggen, gooooood for her! Toegegeven, als Jamie net als haar zus in een sexy pakje electro popmuziek zou maken, zou iedereen haar altijd blijven zien als Britney's kleine zusje. 

Wat vinden jullie van Jamie Lynn's nieuwe nummer, zijn jullie benieuwd naar het album? Of luisteren en kijken jullie liever naar Britney? Stem! En licht je mening toe in de reacties.

{@module=postPoll id="65"}