News

Hot: One Direction work-out video

Thank god for 1D Day! De heren gaven onlangs een online party voor hun fans door ons een kijkje in hun leven te geven. Zeven uur lang konden we via YouTube en Google+ live zien waar One Direction mee bezig was. Het hoogtepunt? Absoluut het deel waarin de hotties aan het sporten zijn. Hint: sommige heren zijn shirtless te zien. Wil je de work-out video zien? Lees dan snel verder. 

De mannen van One Direction hebben het maar druk. Sinds gisteren ligt hun nieuwe cd 'Midnight Memories' in de winkel. Voordat het album uitkwam organiseerden de jongens 1D Day, waar je maar liefst zeven uur lang naar de boyband kon kijken. Fans van over de hele wereld (61 landen om precies te zijn) konden dit van hun computer streamen, uiteindelijk hebben 3,3 miljoen mensen gekeken. 

Tijdens de livestream zongen Niall, Zayn, Liam, Harry en Louis alvast een paar nummers van hun nieuwe plaat. Ook beantwoordden ze vijf vragen over hun liefdesleven. Harry onthulde dat hij met acht meisjes heeft gezoend (misschien ook met Kendall Jenner?), Zayn's vriendinnetje is zijn enige, Liam zegt dat hij vijf of zes meiden heeft gehad en de teller van Louis staat op twee vriendinnetjes. 

Wat je ook kon zien was hoe de mannen fit blijven. Ze vinden het belangrijk om genoeg te sporten. En ze hebben er geen problemen mee om hun fans te laten zien hoe ze dat precies doen: gewicht heffen, boksen… Alles om een achterwerk als Kim Kardashian te krijgen ;-). 

Bereid je voor op Liam en Harry… zonder shirt! 

Oké, nog een keer dan. You're welcome! 

Heb jij meegekeken met 1D Day? Wat vind jij van de work-out video? 

Bron: buzzfeed, nieuws, huffingtonpost