Lifestyle

8x real life poppen

Een pop is speelgoed waar je als klein kindje mee speelde, maar sommige mensen lijken er maar geen afstand van te kunnen doen. Voor hen is spelen met een pop niet genoeg, ze willen een real life doll worden! Deze mensen hebben er alles aan gedaan om zoveel mogelijk op een pop te lijken. Make-up, fake hair, of zelfs operaties… Niets is te gek! Kijk je mee naar 8 mensen die real life dolls zijn geworden?

Een tijdje terug schreven we al over real life space Barbie Valeria, maar wist je dat zij niet de enige is die haar uiterlijk drastisch heeft veranderd om op een pop te lijken? Er zijn nog veel meer mensen die een wens koesteren om een real life doll te worden. 


#1 Venus Isabelle Palermo AKA VenusAngelic

Venus komt uit Engeland, maar ze heeft twee jaar in Japan gewoond waar ze inspiratie heeft opgedaan voor haar anime personage. Ze is heel populair op YouTube met make-up tutorials. Haar stem en accent is uniek, ze claimt dat haar verzonnen accent een mix is van vijf verschillende talen. 


#2 Wang Jiayun: China

Wang Jiayun is een middelbare scholier. Ze is erg actief op internet en in Korea staat ze zelfs in de top searches van Koreaanse zoekmachines! De real life doll draagt kleurlenzen. 


#3 Anastasiya Shpagina: Oekraïne

Anastasiya transformeert elke dag in een pop door make-up. Naar eigen zeggen gaat ze nooit de deur uit zonder een flinke laag make-up aan te brengen. Ze heeft waarschijnlijk genoeg inspiratie voor make-uplooks, Anastasiya werkt namelijk als visagist. 


#4 Justin Jedica: USA 

Justin wordt ook wel de Ken look-alike genoemd. Hij heeft al talloze operaties gedaan om zoveel mogelijk op zijn idool te lijken. 


#5 Anzhelika Kenova: Rusland

Anzhelika is nog maar een twintiger, maar blijkbaar was ze niet tevreden over haar lichaam. Ze heeft namelijk een operatie gedaan om haar taille maar liefst 50 centimeter smaller te maken! 


#6 Vanilla Chamu: Japan

In Japan worden veel operaties gedaan om ogen groter te maken, maar Vanilla's ogen zijn wel heel groot gemaakt! Ze heeft al bijna $100.000 aan 30 operaties uitgegeven om op een pop te lijken. Is het echt dezelfde vrouw in de before- en after foto's?! 


#7 Alina Kovaleskaya: Oekraïne

Alina werd als jong meisje aangemoedigd om met Barbie te spelen, daarom is het misschien ook niet zo gek dat ze nu op de pop wil lijken.  


#8 Dakota Ostranga: USA

Dakota is een anime personage dat ze heeft bedacht in haar tienerjaren. Ze woont in San Francisco en de real life doll heeft ontzettend veel volgers op Tumblr en YouTube. Ook heeft Dakota een modellencontract in Japan gescoord. 

Welke real life doll vind jij het meest op een pop lijken? Wat vind jij ervan dat er mensen zijn die op een pop willen lijken? 

Bron & Bron beeld: likes.com